Six Sigma White belt Certificering
ONLINE KURSUS

Online e-learning

Gratis  •  2 timer • E-learning • Online

Start din Six Sigma rejse her

Er du nysgerrig og ønsker du at blive introduceret til Six Sigma? Vi tilbyder dette gratis online Six Sigma White Belt online kursus, hvor du får en kortfattet, jordnær introduktion til Six Sigma. Onlinekurset afsluttes med en certificering gennem en multiple choice test og du modtager et certifikat på, at du har gennemført kurset.

Du bliver gennem en række små videoer introduceret til hvad Six Sigma er og hvordan det kan bruges til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger. 

På kurset får du

Vi giver dig svar på følgende:

  • Hvad er Six Sigma
  • Hvorfor Six Sigma
  • Hvem kan have glæde af Six Sigma

Og vi fortæller dig om:

  • DMAIC modellen

Efter kurset har du

Efter kurset vil du have en forståelse for en række vigtige begreber i Six Sigma og hvordan det kan bruges. Du vil også modtage et Six Sigma White Belt certifikat for din deltagelse i online e-learning kurset, efter bestået multiple choice test.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig kurset her.

Next Step

Du kan fortsætte din rejse og lære mere om Six Sigma, ved at uddannelse med et af vores kurser. Du kan læse mere om dine muligheder her.

Læringsvideoer

Som kursist får du adgang til Compass Akademi. Her har du mulighed for at få repeteret din viden og du kan finde mange små læringsvideoer om metoder, værktøjer og teknikker. 


praktisk information

Pris

Kurset er gratis.

Underviser

Niels Fester og Torben Madsen. Læs om underviserne her.

Tilmelding

Kontakt akademiet for tilmelding: INFO@COMSS.DK 

Sprog

Kurset (tekst, videoer og multiple choice test) er på dansk.

Diplom og certificering

Ønsker du certificering, er dette indeholdt i dit gratis online kursus. Formålet med certificeringen er at forankre den, gennem online kurset, tillærte viden samt at kvalitetssikre dit vidensniveau. Certificering udgøres af en multiple choice test, efter at du har set videoerne.