LEAN SPECIALIST KURSER

Ønsker du en grundliggende Lean uddannelse findes disse i hovedmenuen under "Lean Kurser". Nedenfor finder du kurser i Lean specialiteter. Det meste af materialet i kurserne nedenfor indgår også i akademiets længerevarende Lean kurser.

Århus / København / Kolding

Certificeret Lean Specialist

  • 11 dages kursus i Lean
  • Lean Specialist certificering
  • Alle akademiets Lean certificeringer
  • ERFA Netværk
  • Online adgang til undervisningsmateriale
Pris: 44.800,-
Lean Specialist Uddannelsen 10 dage
Århus / København / Kolding

TWI Jobinstruktion 1 dag

Kurset er en grundig, jordnær og praktisk orienteret introduktion til TWI Jobinstruktion. Efter kurset kan kursisten bruge TWI til at træne egne medarbejdere. Kurset kan benyttes i både produktion, administration og service funktioner.

Pris: 5.800,-
t
Århus / København / Kolding

Toyota Kata Kursus 2 dage

Har du allerede en grundlæggende Lean uddannelse, og ønsker du at sætte yderligere turbo til virksomhedens innovation, så er dette kursus relevant. 2 dage praktisk træning i Toyota's Improvement Kata og Coaching Kata. 

Pris: 6.900,-
Modul E / Toyota Kata 2 dage
Århus / København / Kolding

Lean Strategiprocessen 1 Dag

Ofte går virksomheden fra at have 50+ projekter ned til at have 5-6 virkelig vigtige projekter. Dette skaber fokus, og projekterne koordineres nedad og på tværs i virksomheden så alle involveret i processen.

Pris: 5.800,-
Strategiprocessen
Århus / København / Kolding

Lean Transformation 1 Dag

Mange organisationer formår ikke at få det fulde udbytte af deres leaninitiativ. Det er der mange årsager til, og på kurset arbejder vi med hvorledes Lean virksomheden på en social sund måde bedst kan starte et Lean initiativ.

Pris: 5.800,-
Lean Transformation
Århus / København / Kolding

Lean For Executives

Hvad har vi lært de sidste 20 år om Lean transformationer. Hvad har vi lært, og hvad er erfaringerne? En dagsworkshop med topledelsen. Erfaringer, kom i gang, ledelse og forventninger til topledelsen. Kurset sammensættes efter deltagernes ønske.

Pris: 9.800,-
Lean For Executives