COMPASS LEAN AKADEMI

Compass formål er at skabe et sundt samfund med raske virksomheder hvor medarbejderne trives. Det opnår vi ved at fokusere på både menneske og opgaver, og skabe balance i en ubalanceret dagligdag. Så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater, til gensidig glæde for både virksomhedens ejere, medarbejdere og vores samfund. 

Compass Lean Akademi blev etableret i 2005 og er landets ældste Lean Akademi og siden starten er over 3000 Lean, Six Sigma og RPA praktikere blevet uddannet. Akademiet tilbyder et komplet program af certificerede Lean og Six Sigma uddannelser, samt konsulentassistance og kurser indenfor kontorrobotteknologi. Underviserne er blandt landets mest erfarne, og ved siden af deres opgaver med træning og uddannelse, hjælper de private og offentlige virksomheder med Lean, Six Sigma og kontorrobot transformationer.


NIELS FESTER

IMG_7057_pdf.jpg

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker.

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og HD fra Handelshøjskolen. Han har udbygget sin Lean uddannelse hos kredsen omkring Lean guruerne Jim Womack, John Shook, Daniel Jones samt studierejser til Japan. Niels har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller - Maersk.


Torben Madsen

torbenMadsen.jpg

Director Business Excellence. LSS MBB

Torben er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt og har en erhvervsbaggrund fra både linje- og stabsledelse. Han har som en af de første i Danmark arbejdet med, og implementeret RPA til automatisering af virksomhedens administrative processer. Han er uddannet indenfor ledelse, har en tung IT baggrund, og haft stillinger som manager, divisionschef, udviklingschef, kundeservicechef samt Continuous Improvement manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har b.la. hjulpet TDC, Unibake Schulstad, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks, A+ og Transcom.


Uffe Willemoes-Wissing

Uffe_WissingIMG_9377.JPG

Program Director. LSS MBB

Uffe er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt og datamatiker og han har suppleret sin uddannelse med MBA studerier ved Henley universitet. Han har en lang erhvervskarriere fra både linje- og stabsledelse i Mercedes Danmark, hvor han har arbejdet med og implementeret både Lean, Six Sigma og RPA softwarerobotter. 


Kristoffer Hovland

KristofferHpvland1.jpg

RPA underviser og IT Manager. 

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.


Lars Vedel

lars.jpg

Partner. Lean Praktiker og Underviser. 

Lars er uddannet civilingeniør, produktion fra DTU og HD fra Handelshøjskolen. Lars har overbygget sin uddannelse med studier på UCLA i Californien, og han er forfatter til, og kendt for, flere artikler om costing af virksomhedens processer og arbejdsgange. Lars har beskæftiget sig med procesoptimering i både service, produktion og administration, og har arbejdet med effektivisering i både private og halvoffentlige virksomheder.  Lars har blandt andet løst opgaver for Boing, Airbus, SAS Airlines, Forsvaret og Maersk.


Bo Toft Hansen
Bo.jpg

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.


Susanne Funder
Susanne_2.jpg

Administrationschef. 

Susanne er akademiets administrationschef og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

Kalender tilmelding