COMPASS LEAN AKADEMI

Compass formål er at skabe et sundt samfund, med raske virksomheder i vækst, hvor medarbejderne trives. Det opnår vi ved at fokusere på både menneske og opgaver, og søge balance i en ellers ubalanceret verden. Så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater, til gensidig glæde for både virksomhedens ejere, medarbejdere og vores samfund.

Compass Lean Akademi blev etableret i 2005 og er landets ældste Lean Akademi og siden starten er over 3000 Lean, Six Sigma og RPA praktikere blevet uddannet. Akademiet tilbyder et komplet program af certificerede Lean og Six Sigma uddannelser, samt konsulentassistance og kurser indenfor kontorrobotteknologi. Underviserne er blandt landets mest erfarne, og ved siden af deres opgaver med træning og uddannelse, hjælper de private og offentlige virksomheder med Lean, Six Sigma og kontorrobot transformationer.


NIELS FESTER

IMG_7057_pdf.jpg

Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker.

Niels er uddannet civilingeniør fra DTU, suppleret med studier på Havard Business School i Boston. Han har udbygget sin Lean uddannelse gennem studierejser til Japan og USA. Niels har beskæftiget sig med optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har løst opgaver for Forsvaret, Velux, Region Hovedstaden, Du Pont, Finansministeriet, SAS, Økonomistyrelsen og A.P. Møller - Maersk.


Torben Madsen

torbenMadsen.jpg

Director Business Excellence. LSS MBB

Lean Six Sigma Master Black Belt. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, USA. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Manager, Divisionschef, Udviklingschef, Kundeservicechef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service, produktion og administration, og har arbejdet for TDC, Dansk Kabel TV, Royal Artic, Københavns Kommune, Odense Universitetshospital, Song Networks og Transcom.


Uffe Willemoes-Wissing

Uffe_WissingIMG_9377.JPG

Program Director. LSS MBB

Uffe er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt og datamatiker og han har suppleret sin uddannelse med MBA studerier ved Henley universitet. Han har en lang erhvervskarriere fra både linje- og stabsledelse i Mercedes Danmark, hvor han har arbejdet med og implementeret både Lean, Six Sigma og RPA softwarerobotter. 


Kristoffer Hovland

KristofferHpvland1.jpg

Director Technology Development 

Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets RPA backend kompetencer, og den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA automatisering. Kristoffer underviser på akademiets RPA kurser, og supporterer kunder indenfor RPA udvikling. Kristoffer er certificerede UiPath udvikler.


Bo Toft Hansen
Bo.jpg

Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

Bo er uddannet Lean Six Sigma Master Black Belt. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.


Susanne Funder
Susanne_2.jpg

Office Manager 

Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.


Umiye Minkeser

image_from_comcv-1.png

Konference Assistent 

Umiye er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Umiye har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer.

Kalender tilmelding