Up to date på LEAN

Compass i Japan

Lean uddannelse og læring

Ny viden om Lean

Der kommer hele tiden nye Lean værktøjer, og du kan på akademiets Lean kurser lære om dem alle. Du kan lære om de nyeste Lean værktøjer på Lean Transformation Manager kurset.

Det har haft en kolossal effekt, og været overordentlig motiverende at være sammen med alle de Toyota Lean coaches. Og det fede ved Lean er, at man bare kan blive ved med at lære om nye værktøjer og det tilhørende ledelsessystem. Hvordan kan virksomheder som Danaher og Toyota bare blive ved med at levere gode resultater? Det bliver meget lettere at forstå, og vores undervisere kan bedre formidle Lean til dig, som skal lære det.

Ud over mange års praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, gennemgår Compass Lean Academys undervisere derfor intensiv træning af tidligere Toyota coaches på Japan Executive Development Mission Program hos Honsha – tidligere Toyota medarbejdere. Du kan her se mere om Honsha.

Lær de nye Lean værktøjer

Vil du forstå dybden i Lean, kommer du ikke udenom virksomheden Toyota. Af samme årsag omtales Lean også af nogle som ”The Toyota Way”. Det er ikke fordi Toyota som virksomhed er perfekt, slet ikke. Toyota har problemer, som alle andre virksomheder, men de gør ting, som har forbløffet mig gang på gang. Og derfor bliver jeg, og mange andre Lean entusiaster, ved med at komme tilbage til Toyota, søge at lære om deres Lean værktøjer, som måske best in class, når det gælder Lean forståelse.

Toyota’s resultater taler sit eget sprog:

  • De er markedsledende i verdens største produktionsindustri
  • De kommer altid igennem kriserne uden massefyringer
  • Medarbejderne bliver der
  • De udvikler nye modeller hurtigere
  • De leverer god kvalitet.
  • De har større indtjening end nummer 2+3+4 tilsammen

Der er rigtig mange ting at fortælle om denne virksomhed, og vi sætter en ære i at uddanne vores undervisere af tidligere Toyota folk i Japan. Akademiets undervisere bringer denne viden med i akademiets Lean kurser og uddannelser, og særligt på akademiets Lean kursus; Lean Transformation Manager uddannelse får du meget af denne viden foræret.

Start med et Lean kursus

Ønsker du at tage en Lean Six Sigma uddannelse, så anbefaler akademiet at du starter med et Lean kursus. Du har her et overblik over akademiets certificerede Lean kurser.

Lean kurser