Scrum & Agile Uddannelser

PS®-Certificerings Programmet | Kbh & Aarhus

På akademiets Scrum & Agile uddannelser lærer du hvordan du får Scrum og Agile til at accelerere virksomhedens innovation. Start med en Scrum uddannelse og bliv PSM®I-certificeret.

Agile & Scrum uddannelser

Hvilken Scrum uddannelse kan jeg vælge

Du kan vælge alle kurserne som det første. Er du helt ny, så vælger de fleste at starte med en Scrum uddannelse idet du her får det bedste overblik og rammeværket.

Så vi anbefaler en 2 dages Scrum Master kursus hvor du bliver PSM®I-certificeret. Her lærer du hvordan du kan udvikle på en effektiv og værdiskabende måde.

Kraftfulde Agile værktøjer og Agile Mindset

Scrum og Agile er ikke blot buzzwords; de er kraftfulde metoder til projektstyring og arbejdsorganisering, der har vist sig at skabe betydelige forbedringer indenfor Agil projektledelse i en bred vifte af brancher. Ved at deltage på akademiets certificeret Scrum Product Owner eller Scrum Master certificering får du ikke kun en forståelse for de grundlæggende principper i Scrum og Agile, men også praktiske værktøjer og teknikker til at implementere dem effektivt i dit Scrum team.

 • Marianne Sørensen

  Lego

  “Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor Scrum guide, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for en super Scrum Master uddannelse”

  5 out of 5 stars

 • Pernille Heby Andersen

  Novo

  Fantastisk tilrettelagt Scrum Master med en god blanding af kompetente kursister, og afviklet i en ualmindelig varm og rolig atmosfære. Jeg glæder mig til at komme igen på de efterfølgende moduler.

  5 out of 5 stars

 • Dennis Petersen

  Beskæftigelsesministeriet

  En virkelig inspirerende Scrum uddannelse. At deltage i et formål i en virksomhed, hvor man kan mærke at udvikling, flow og præcision vægtes højt, er bare med til at underbygge hvad uddannelsen har af betydning for en organisation.

  5 out of 5 stars

Agile Coach uddannelsen indeholder

Akademiets mest omfattende kursus er Agile Coach uddannelsen. Den er modulopbygget, består af 5 moduler, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender, og trinvis bygge på.

Grundlæggende uddannelse

Scrum Master uddannelse

På uddannelsen lærer du om rammerne for Scrum. Du får en komplet guide med tilhørende værktøjer, og hvordan du får sat rammerne for Scrum.  Du lærer at arbejde agilt i korte sprints, og du får metoder der sætter dig i stand til at løse problemer som har drillet jer i mange år. Og dit team vil kunne skabe værdi hurtigere, billigere og bedre tilpasset kundens behov. Uddannelserne tilbydes ikke som e learning, og forbereder dig til PSM-I certificering.

Product Owner uddannelse

På Product Owner lærer du om rollen som Product Owner. Måske er han eller hun den vigtigste rolle og på denne uddannelse lærer du hvorfor. Du får en Scrum model til hvordan du prioriterer backloggen af opgaver som visualiseres på teamets Scrum board. Du er kontakten mellem udviklingsteamet og kunden. Her lærer du det hele.

Agile Transformation

Kunder fortæller os ofte inden Agile Projektledelse, at de allerede har prøvet Scrum, men at de ikke har fået de ønskede resultater af deres agile udviklingsmetode. De har hverken fået forbedret kundetilfredshed, hurtigere udviklingstider, og udviklingsteamet oplever ikke et bedre arbejdsmiljø. Den gode nyhed er, at vi godt ved hvorfor. På Agile Projektledelse lærer du hvordan du får Agile teams til at fungere i praksis.

Bliv Coach

På alle akademiets Agile og Scrum uddannelser starter dag et med konkrete værktøjer og teknikker. Scrum er ikke fluffy, men meget konkret og regelbaseret. Og du får en komplet Scrum guide, en Scrum model eller en agil udviklingsmetode om du vil, til hvordan I på en sikker måde kan få implementeret Agile og Scrum i jeres virksomhed.

Certificering

Akademiet Scrum uddannelser er certificeret og vi anbefaler at du lader dig certificere. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar. Hele vejen til Scrum Coach. Du modtager altid diplom på din deltagelse på kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for certificering er dette fint med os. Certificering udgøres for de fleste modulers vedkommende af en multiple choice test. Og Compass vil altid sikre at du kommer igennem din certificering.

Virksomhedskursus

Få skræddersyet et kursus med fokus på jeres problemstillinger. Det har den fordel, at kurset kan skræddersys til jeres behov og ønsker og vi kan tage udgangspunkt i de problemstillinger der fylder i jeres verden. Mellem modulerne kan I følge Scrum guiden efter akademiets Scrum model og implementere konkrete værktøjer.

Kontakt os

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen

Andre spændende kurser

Hvorfor en Scrum uddannelse

Med et Scrum team kan du med agile metoder skabe værdi hurtigere, forbedre kvaliteten, reducere time to market og forbedre medarbejdernes trivsel på en og samme gang.

ERFA netværk

Din uddannelse stopper ikke, når kurset er afsluttet. Akademiet etablerer ERFA grupper for kursister på de længere Scrum og Agile uddannelser. Formålet er, at kursisterne efter kursets afslutning kan hjælpe hinanden med praktiske spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med implementeringen i deres virksomheder.

Certificering på dansk eller engelsk

Det er vores ansvar at du får din certificering. Din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem din certificering, også hvis det faglige skulle drille.

Compass tilbyder både et dansk Compass certificering og det eftertragtede PS certificeringsprogram fra scrum.org. Du vælger selv hvad der passer til dig.

Hvorfor Scrum og Agile uddannelse?

Scrum og Agile kan til at starte med virke kunstigt og noget grænseoverskridende. Arbejdsformen står i skarp kontrast til traditionel projektledelse, hvor den mest anvendte projektmodel er vandfals projekt moduller. Scrum og Agile er en anden måde at arbejde på, og på akademiets Scrum kursus lærer du hvordan du får et agilt mindset.

Scrum kurser til alle

Akademiets Scrum Master uddannelse henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere, som søger konkrete metoder til større kundetilfredshed, medarbejder trivsel og værdiskabelse i udviklingsprojekter. Du lærer at udvikle både software og hardware ud fra agile principper og du lærer om Scaled Agile Franework. Resultatet er øget værdiskabelse, bedre tilpassede produkter og markant forbedret trivsel.

Om Scrum uddannelserne

Scrum Master uddannelse 2 dage

På akademiets Scrum Master uddannelse lærer du om Scrum rammeværket og de tilhørende værktøjer. Der vil være fokus på optimering de konkrete ting du skal gøre for at køre Scrum, og hvordan i lærer at udvikle på en bedre måde. Fokus er ikke så meget på hvordan du implementerer Scrum. For at forstå implikationer med implementering af Scrum, så anbefaler akademiet Scrum Master uddannelsen.

Scrum Product Owner kursus 2 dage

På dette Scrum kursus lærer du om den vanskelige rolle som Product Owner. Product Owneren er bindeledet mellem udviklings teamet og kunden, og det er Product Owneren der løbende prioriterer teamets opgaver og hvad der skal udvikles. Dette er en vanskelig opgave der kræver stor forståelse for hvad der er relevant, og hvad der kan lade sig gøre.

Agile Coach Uddannelsen 10 dage

Uddannelse indeholder samtlige akademiets Agile og Scrum moduler, og du lærer alt hvad der er værd at vide om Agile og Scrum. Det er Danmarks mest omfattende Agile uddannelse, kogt ned på 10 koncentrerede dage.

 • Du lærer om alle Agile og Scrum værktøjerne
 • Komplet Agile og Scrum model med tilhørende Scrum guide til implementering
 • Du lærer om Agile og Scrum transformationer – succes og fiasko
 • Masser om Scrum boards
 • Scrum ceremonier og artifakter
 • Start hver anden måned
 • Scrum, Lean, Toyota Way og baggrund
 • Med Danmarks måske mest erfarne Scrum instruktører
 • Hvorfor Scrum og Scrum Master kursus
 • Få de eftertragtede scrum.org certificeringer på dit CV
 • Med erfaringer fra andre danske Scrum initiativer
 • En Scrum Master uddannelse med fokus på både “do’s og dont’s”
 • Lær om både Agile og Scrum succeser og katastrofer
 • Agile og Scrum undervisere med over 30 års erfaring

Som en bonus opnår du også Scrum Master certificering og Product Owner certificering fra scrum.org.

Andre så også på

FAQ & Svar