Scrum Kursus & Certificeret Scrum Master Kursus PSM®

Nr. 1 ratede Scrum & Agile Kurser | København & Aarhus

På akademiets Scrum kursus lærer du hvordan du får Scrum og Agile til at accelerere virksomhedens innovation. Tag et Scrum Master kursus og bliv PSM®I-certificeret.

Scrum kurser

Hvilket Scrum kursus kan jeg vælge først

Du kan vælge alle kurserne som det første. De fleste vælger at starte med et Scrum Master kursus eller et Product Owner kursus idet kurserne giver det bedste overblik og rammeværket. Alle kurser indeholder det grundlæggende niveau 1.

Scrum Master og Product Owner: niveau 1
Scrum Master II og Product Owner II:
niveau 1+2
Scrum Master Uddannelse:
niiveau 1+2
Agile Coach Uddannelse:
niiveau 1+2+3

Vælg et Scrum kursus, eller bliv PSM®I-certificeret på akademiets populære certificerede Scrum Master. Lær hvordan du kan udvikle på en effektiv og værdiskabende måde. Lær om hvordan i kan transformere jeres måde at arbejde på, og hvordan I kan øge produktiviteten og levere værdifulde resultater som aldrig før.

Kraftfulde Agile værktøjer

Scrum og Agile er ikke blot buzzwords; de er kraftfulde metoder til projektstyring og arbejdsorganisering, der har vist sig at skabe betydelige forbedringer indenfor Agil projektledelse i en bred vifte af brancher. Ved at deltage på akademiets certificeret Scrum Product Owner eller Scrum Master certificering får du ikke kun en forståelse for de grundlæggende principper i Scrum og Agile, men også praktiske værktøjer og teknikker til at implementere dem effektivt i dit Scrum team.

 • Marianne Sørensen

  Lego

  “Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor Scrum guide, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for et super godt Scrum Master kursus”

  5 out of 5 stars

 • Pernille Heby Andersen

  Novo

  Fantastisk tilrettelagt kursus med en god blanding af kompetente kursister, og afviklet i en ualmindelig varm og rolig atmosfære. Jeg glæder mig til at komme igen på de efterfølgende moduler.

  5 out of 5 stars

 • Dennis Petersen

  Beskæftigelsesministeriet

  Et virkeligt inspirerende uddannelses forløb. At deltage i et formål i en virksomhed, hvor man kan mærke at udvikling, flow og præcision vægtes højt, er bare med til at underbygge hvad uddannelsen har af betydning for en organisation.

  5 out of 5 stars

Agile Coach uddannelsen indeholder

Akademiets mest omfattende kursus er Agile Coach uddannelsen. Den er modulopbygget, består af 5 moduler, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender, og trinvis bygge på.

De grundlæggende kurser

Scrum Master kursus

På akademiets Scrum kursus lærer du om rammerne for Scrum. Du får en komplet guide med tilhørende værktøjer, og hvordan du får sat rammerne for Scrum.  Du lærer metoder der sætter dig i stand til at løse problemer som har drillet jer i mange år og du lærer om hvordan du kan skabe værdi hurtigere, billigere og bedre tilpasset kundens behov. 

Product Owner kursus

På dette Product Owner kursus lærer du om rollen som Product Owner. Måske er han eller hun den vigtigste rolle og på dette kursus lærer du hvorfor. Du får en Scrum model til hvordan du prioriterer backloggen af opgaver som visualiseres på teamets Scrum board. Du er kontakten mellem udviklingsteamet og kunden. På dette kursus lærer du det hele.

Agile Transformation

Kunder fortæller os inden deres Agile kursus, at de allerede har prøvet Scrum, men at de ikke har fået de ønskede resultater. De har hverken fået forbedret kundetilfredshed, hurtigere udviklingstider, og udviklingsteamet oplever ikke et bedre arbejdsmiljø. Den gode nyhed er, at vi godt ved hvorfor. På dette Agile kursus lærer du hvordan du får Agile til at ske i praksis.

Bliv Agile Coach

Deltag på Agile Coach uddannelsen, og bliv certificeret Agile Coach. På alle akademiets Agile og Scrum kurser starter dag et med konkrete værktøjer og teknikker. Scrum er ikke fluffy, men meget konkret og regelbaseret. Og du får en komplet Scrum guide, en Scrum model om du vil, til hvordan I på en sikker måde kan få implementeret Agile og Scrum i jeres virksomhed.

Scrum Certificering

Akademiet Scrum uddannelser er certificeret og vi anbefaler at du lader dig certificere. Scrum certificering er indeholdt i dit kursushonorar. Hele vejen til Scrum Coach. Du modtager altid diplom på din deltagelse på kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for certificering er dette fint med os. Compass vil altid sikre at du kommer igennem din Scrum certificering.

Virksomhedskursus

Få skræddersyet et kursus med fokus på jeres problemstillinger. Det har den fordel, at kurset kan skræddersys til jeres behov og ønsker og vi kan tage udgangspunkt i de problemstillinger der fylder i jeres verden. Mellem modulerne kan I følge Scrum guiden efter akademiets Scrum model og implementere konkrete værktøjer.

Kontakt os

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen

Andre spændende kurser

Hvorfor en Scrum uddannelse

Med et Scrum team kan du med agile metoder skabe værdi hurtigere, forbedre kvaliteten, reducere time to market og forbedre medarbejdernes trivsel på en og samme gang.

ERFA netværk

Din uddannelse stopper ikke, når kurset er afsluttet. Akademiet etablerer ERFA grupper for kursister på de længere Scrum og Agile uddannelser. Formålet er, at kursisterne efter kursets afslutning kan hjælpe hinanden med praktiske spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med implementeringen i deres virksomheder.

Certificering på dansk eller engelsk

Det er vores ansvar at du får din Scrum Master certificering. Din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem din certificering, også hvis det faglige skulle drille.

Derfor tilbyder Compass både et dansk og et engelsk certificeringsprogram for næsten alle Scrum kurser. Compass certificerings-programmet, som er på dansk, er ikke er fyldt med fælder. Testen er uden tidsbegrænsning, uden krav om fornyelse og du har et ubegrænset antal forsøg.

Har du mod på mere, så forbereder vi dig også til Scrum.Org certificering. Denne certificering er på engelsk, og sproget kan drille selv for erfarne engelsk sprogede kursister. Der er tidsgrænse på, og man skal være hurtig til det engelske. Derfor tilbyder akademiet to certificeringer – for at sikre at du bliver certificeret!

Hvorfor Scrum og Agile uddannelse?

Scrum og Agile kan til at starte med virke kunstigt og noget grænseoverskridende. Arbejdsformen står i skarp kontrast til traditionel projektledelse, hvor den mest anvendte projektmodel er vandfals projekt moduller. Scrum og Agile er en anden måde at arbejde på, og på akademiets Scrum kursus lærer du hvordan du får et agilt mindset.

Uddannelsen henvender sig til

Akademiets uddannelser henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere, som søger konkrete metoder til større kundetilfredshed, medarbejder trivsel og værdiskabelse i udviklingsprojekter. Du lærer at udvikle både software og hardware ud fra agile principper og du lærer om Scaled Agile Franework. Resultatet er øget værdiskabelse, bedre tilpassede produkter og markant forbedret trivsel.

Om Scrum kurser og uddannelse

Scrum Master kursus 2 dage

På akademiets Scrum Master kursus lærer du om Scrum rammeværket og de tilhørende værktøjer. Der vil være fokus på optimering de konkrete ting du skal gøre for at køre Scrum, og hvordan i lærer at udvikle på en bedre måde. Fokus er ikke så meget på hvordan du implementerer Scrum. For at forstå implikationer med implementering af Scrum, så anbefaler akademiet Scrum Master uddannelsen.

Scrum Product Owner kursus 2 dage

På dette Scrum kursus lærer du om den vanskelige rolle som Product Owner. Product Owneren er bindeledet mellem udviklings teamet og kunden, og det er Product Owneren der løbende prioriterer teamets opgaver og hvad der skal udvikles. Dette er en vanskelig opgave der kræver stor forståelse for hvad der er relevant, og hvad der kan lade sig gøre.

Scrum Master Uddannelsen 7 dage

På denne uddannelse lærer du hvordan du får Scrum til at ske i praksis. Akademiet har god erfaring med dette, og vi deler gerne denne viden på denne uddannelse. Det er ikke virksomhedens medarbejdere der ikke vil Scrum og Agile, det er virksomhedens ledelse der ikke forstår hvad der skal til for at få momentum i transformationen. Du bliver Scrum Coach certificeret.

Agile Coach Uddannelsen 10 dage

Akademiets Agile Coach uddannelse indeholder samtlige akademiets Agile og Scrum moduler, og du lærer alt hvad der er værd at vide om Agile og Scrum. Det er Danmarks mest omfattende Agile Coach uddannelse, kogt ned på 8 koncentrerede dage.

 • Du lærer om alle Agile og Scrum værktøjerne
 • Komplet Agile og Scrum model med tilhørende Scrum guide til implementering
 • Du lærer om Agile og Scrum transformationer – succes og fiasko
 • Masser om Scrum boards
 • Scrum ceremonier og artifakter
 • Scrum kursus starter hver anden måned
 • Scrum, Lean, Toyota Way og baggrund
 • Med Danmarks måske mest erfarne Scrum instruktører
 • Hvorfor Scrum og Scrum Master kursus
 • Få de eftertragtede scrum.org certificeringer på dit CV
 • Med erfaringer fra andre danske Scrum initiativer
 • En Scrum Master uddannelse med fokus på både “do’s og dont’s”
 • Lær om både Agile og Scrum succeser og katastrofer
 • Agile og Scrum undervisere med over 30 års erfaring

Du bliver certificeret Agile Coach, samtidig med at du også opnår Scrum Master certificering og Product Owner certificering fra scrum.org.

Andre så også på

FAQ & Svar