Banner Image

Scrum Kursus

PS® og SAFe® Certificerede | 2 for 1 Kampagne

På akademiets Scrum kursus lærer du hvordan du får Scrum og Agile til at accelerere virksomhedens innovation. Bliv certificeret Scrum Master.

Scrum og Agile kurser

Hvilket kursus skal jeg vælge

Jeg er nybegynder og i tvivl: Tag et Professionel Scrum Master kursus PSM-I®. Hvis jeres organisation formelt kører SAFe®, så begynd i stedet med SAFe® Scrum Master. På den måde får du overblik over Scrum rammeværket. Scrum er en regelbaseret måde at operere agilt. Og gennem at anvende Scrum lærer virksomheden at arbejde agilt.

Hvorfor ikke starte med Product Owner kurset: Rollen giver bedst mening når virksomheden kører et Scrum setup. Medarbejdere der har denne rolle, uden en Scrum Master støtte, vil ofte efterlades frustreret og med begrænset forretningsværdi.

Kan jeg starte direkte på Agile Coach uddannelsen: Ja, uddannelsen indeholder også alt det grundlæggende, så det kan du fint.

Garanti for certificering, men hvilken

Compass multiple choice certificering: Den nemme. Fordi den er på dansk, uden tidsbegrænsning, og ubegrænset antal forsøg. Denne certificering sikrer at du bliver certificeret, også hvis du ikke er rigtig hurtig til engelsk, eller hvis du er ordblind.

PS® certificering. Den mest eftertragtede certificering fra Scrum.Org. Scrum.Org er ejet af Ken Schwaber som sammen med Jeff Sutherland opfant og definerede Scrum. Derfor den mest eftertragtede. Men den er svær.

SAFe® certificering. En certificering til virksomheder der har implementeret SAFe®. Rammeværket anvendes i flere store danske virksomheder som gerne vil arbejde efter Scrum principper under hensyntagen til projekternes mange afhængigheder. Testen er svær.

 • Marianne Sørensen

  Lego

  “Meget inspirerende og super god undervisning. Vi fik en stor Scrum guide, som jeg i større eller mindre grad kan bruge både i forbindelse med mine arbejdsopgaver og udenfor arbejdstiden. Tak for en super Scrum Master uddannelse”

  5 out of 5 stars

 • Pernille Heby Andersen

  Novo

  Fantastisk tilrettelagt Scrum Master med en god blanding af kompetente kursister, og afviklet i en ualmindelig varm og rolig atmosfære. Jeg glæder mig til at komme igen på de efterfølgende moduler.

  5 out of 5 stars

 • Dennis Petersen

  Beskæftigelsesministeriet

  En virkelig inspirerende Scrum uddannelse. At deltage i et formål i en virksomhed, hvor man kan mærke at udvikling, flow og præcision vægtes højt, er bare med til at underbygge hvad uddannelsen har af betydning for en organisation.

  5 out of 5 stars

Scrum Master uddannelsen

Består af 5 moduler, og har du allerede en Scrum Master(PSM-I®, SAFe®, Compass eller CSM®), så kan du få merit herfor. Der er ingen forudsætninger for a deltage. Uddannelsen består af 5 moduler.

Agile og Scrum uddannelser

Scrum Master kursus

På akademiets Professionel Scrum Master kursus, 2 dage, lærer du om Scrum Master redskaberne og Scrum frameworket. Du får en komplet guide med tilhørende værktøjer, og hvordan Scrum Masteren får sat rammerne for Scrum.  Du lærer at arbejde agilt i korte sprints, og du får metoder der sætter dig i stand til at løse problemer som har drillet jer i mange år. Kurset tilbydes ikke som e learning, men forbereder dig til Professionel Scrum Master PSM® eller SAFe® certificering.

Product Owner kursus

På kurset lærer du om rollen og de tilhørende agile teknikker. Måske er rollen den vigtigste rolle i et Scrum setup, og på dette kursus lærer du hvorfor. Du får en Scrum model til hvordan du prioriterer backloggen af opgaver som visualiseres på teamets Scrum board. Du er kontakten mellem udviklingsteamet og kunden. Læs mere om Product Owner kursus.

Agile Transformation

Ofte får virksomheden ikke de ønskede resultater af deres nye udviklingsmetode og Scrum frameworket. De har hverken fået forbedret kundetilfredshed, hurtigere udviklingstider, og hverken udviklingsteamet eller Scrum Masteren oplever et bedre arbejdsmiljø. Den gode nyhed er, at vi godt ved hvorfor. På akademiets Scrum kurser lærer du at anvende Scrum og hvordan du får et Scrum Core team til at fungere i praksis.

Bliv Agile Coach

På alle akademiets Agile og Scrum uddannelser starter dag et med konkrete værktøjer og teknikker. Scrum er ikke fluffy, men meget konkret og regelbaseret. Og du får en komplet Scrum guide til Scrum frameworket, en Scrum model eller en agil udviklingsmetode om du vil. På alle kurserne lærer du at anvende Scrum og du får en solid forståelse for hvordan I på en sikker måde kan få implementeret Scrum i jeres virksomhed. Kurserne er alle meritgivende til akademiets Agile Coach uddannelse.

Garanti for certificering

Akademiets Scrum uddannelser er certificeret og vi anbefaler at du lader dig certificere. Certificering er indeholdt i dit kursushonorar. Lige fra Professionel Scrum Master til Professionel Agile Coach. Du modtager altid diplom på din deltagelse på kursus, og har du ikke tid til certificering vil du stadig få et stort udbytte af dit kursus. Compass vil altid sikre at du får mindst en certificering. Det gør vi fordi vi på alle kurserne også tilbyder en dansk, uden tidsfrist og ubegrænset antal forsøg.

Virksomhedskursus

Få skræddersyet et kursus med fokus på jeres problemstillinger. Det har den fordel, at kurset kan skræddersys til jeres behov og vi kan tage udgangspunkt i de problemstillinger der fylder i jeres verden. Mellem modulerne kan I følge Scrum guiden efter akademiets Scrum model og implementere konkrete værktøjer.

Kontakt os

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen

Andre spændende kurser

Hvorfor Scrum

Med et Scrum team kan du med agile metoder skabe værdi hurtigere, forbedre kvaliteten, reducere time to market og forbedre medarbejdernes trivsel på en og samme gang.

Garanti for Certificering

Med den nye Compass certificering kan vi nu garanterer at du bliver certificeret. Det er vores ansvar at du får din certificering. Din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem din certificering, også hvis det faglige skulle drille.

Compass tilbyder både et dansk Compass certificering og det eftertragtede PS eller SAFe. Du vælger selv hvad der passer til dig.

Fra vandfald til Agile

Scrum og Agile kan til at starte med virke kunstigt og noget grænseoverskridende. Arbejdsformen står i skarp kontrast til traditionel projektledelse, hvor den mest anvendte projektmodel er vandfals projekt moduller. Scrum og Agile er en anden måde at arbejde på, og på akademiets kursus lærer du hvordan du får et agilt mindset.

Scrum kurser til alle

Akademiets Scrum Master uddannelse henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere, som søger konkrete metoder til større kundetilfredshed, medarbejder trivsel og værdiskabelse i udviklingsprojekter. Du lærer at udvikle både software og hardware ud fra agile principper og du lærer om Scaled Agile Franework. Resultatet er øget værdiskabelse, bedre tilpassede produkter og markant forbedret trivsel.

Om Scrum uddannelserne

Bliv Professionel Scrum Master 2 dage

På akademiets Professionel Scrum Master lærer du om Scrum rammeværket og de tilhørende værktøjer. Der vil være fokus på optimering de konkrete ting du skal gøre for at køre Scrum, og hvordan I lærer at udvikle på en bedre måde. For at forstå implikationer med implementering af Scrum, så anbefaler akademiet PSM II Scrum Master Professionel.

Scrum Product Owner kursus 2 dage

På dette kursus lærer du om den vanskelige rolle som Product Owner. Product Owneren er bindeledet mellem udviklings teamet og kunden, og det er Product Owneren der løbende prioriterer teamets opgaver og hvad der skal udvikles. Dette er en vanskelig opgave der kræver stor forståelse for hvad der er forretningsmæssigt relevant, og hvad der i praksis kan lade sig gøre.

Agile Coach Uddannelsen 8 dage

Uddannelse indeholder samtlige akademiets Agile og Scrum moduler, og du lærer alt hvad der er værd at vide om Agile og Scrum. Det er Danmarks mest omfattende Agile uddannelse, faciliteret af en erfaren underviser, kogt ned på 10 koncentrerede dage.

 • Du lærer om alle Agile og Scrum værktøjerne
 • Agile mindset i det agile team
 • Komplet Agile og Scrum model med tilhørende Scrum guide til implementering
 • Du lærer om Agile og Scrum transformationer – succes og fiasko
 • Alt om Scrum boards
 • Scrum ceremonier og artifakter
 • Start hver anden måned
 • Indeholder også Professionel Scrum Master
 • Scrum, Lean, Toyota Way og baggrund
 • Med Danmarks måske mest erfarne Scrum instruktører
 • Hvorfor Scrum og Scrum Master kursus
 • Få de eftertragtede scrum.org certificeringer på dit CV
 • Med erfaringer fra andre danske Scrum initiativer
 • Om Scrum Developer certificering
 • Multiple Choice eksamen samt Scrum Master certified
 • En Scrum Master uddannelse med fokus på både “do’s og dont’s”
 • Lær om både Agile og Scrum succeser og katastrofer
 • Erfaren underviser med 30 års praktisk erfaring

Som en bonus opnår du også Scrum Master Professionel, Product Owner, Scrum Master 2 og Agile Projektledelse certificering med i uddannelsen.

Andre så også på

FAQ & Svar