Banner Image

Compass Academy

Livslang læring

På akademiets certificerede kurser og uddannelser lærer du at skabe resultater i praksis. Bliv certificeret og få papir på din uddannelse.

Compass formål

Vi er her for at skabe glæde og sunde virksomheder i vækst, hvor medarbejderne trives. Det opnår vi bedst ved at fokusere på samspillet mellem mennesker og teknologi. Og når vi hæver kompetenceniveauet, så kommer energien, trivslen og virksomhedens resultater til gensidig glæde for virksomhedens medarbejdere, ejere og vores samfund.

Jeg ønsker dig et godt, glædeligt og lærerigt kursus, og du er altid velkommen til at kontakte mig

Niels Fester, Founding Partner & CEO, Tlf: 41331015

København

Compass NLC Aps
Købmagergade 67
1150 København
CVR: 31419549

Ring på telefon:
48 16 30 81
Send en e-mail til:
info@comss.dk
 • Niels Fester

  Founding Partner. Programansvarlig Underviser og Praktiker

  LSSMBB og Agile coach evangelist. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean, Agile og Scrum uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplomuddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelsesprogrammer. Niels har erfaring for udvikling i service og produktion.

 • Torben Madsen

  Director Business Excellence. LSS MBB

  LSSMBB og Agile coach evangelist. Torben er uddannet indenfor strategi, innovation og ledelse på Harvard Business School i Boston, og han har suppleret sin Lean uddannelse hos Toyota i Japan. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som Divisionschef, Udviklingschef og Continuous Improvement Manager. Torben har erfaring fra både service og produktion.

 • Andreas Slavensky

  Director. LSS MBB

  LSSMBB og Agile coach og evangelist. Lean og Six Sigma Master Black Belt. Andreas er uddannet civilingeniør og har mange års erfaring med både, Agile, Lean og Six Sigma. Han har en tung baggrund indenfor innovation kombineret med mange års erfaring som konsulent. Andreas har erfaring fra både service, produktion og administration, og han har hjulpet et utal af virksomheder med innovation og optimering.

 • Kristoffer Hovland

  Director Technology Development

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets AI applikationer, samt den tekniske udvikling og drift af akademiets Websites. Kristoffer underviser også akademiets AI kurser, og supporterer kunder indenfor AI udvikling. Derudover er Kristoffer ansvarlig for akademiets RPA applikationer.

 • Susanne Funder

  Office Manager

  Susanne er akademiets Office Manager og arrangør af interne og eksterne uddannelsesaktiviteter. Susanne har en baggrund indenfor service og konference booking, og står bag utallige vellykkede arrangementer og events.

 • Bo Toft Hansen

  Lean Six Sigma Konsulent og Praktiker.

  Lean Six Sigma Master Black Belt og produktion expert. Bo har igennem en lang årrække arbejdet som fabrikschef og har stået i spidsen for udvikling af organisationer, supply chain, produktions optimeringer, drift samt opstart af produktion. Han har endvidere solid praktisk erfaring med Lean og Six Sigma, herunder strategi nedbrydning, etablering af KPI ”landskab”, leder sparring, organisationsdesign og udvikling, produktion i Østeuropa, herunder viden overførsel og motivation af den østeuropæiske organisation.

 • Eva Pesik Nielsen

  Projekt Udvikler og Grafisk Designer

  Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med grafisk design og Adobe’s programmer. Hun har hjulpet en række virksomheder med alt fra grafisk opsætning på diverse medier, design og videoer. Hun bruger Adobe’s grafiske værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva er dybt specialiseret i Adobe’s spændende verden af muligheder, og hos Compass underviser Eva netop i Adobe’s værktøjer.

 • Hege Dalsgaard

  Projekt Udvikler og Grafisk Designer

  Hege er en grafisk designer med stor erfaring fra reklamebranchen. Hun har arbejdet med Adobe programmerne i mange år og har udviklet markedsføringskampagner for forskellige virksomheder. Hun er kendt for sin ekspertise inden for Adobe programmerne og hun elsker at dele sin viden med andre.

 • Freja Larsen

  Office assistent

  Freja fungerer som Office assistent på akademiet og spiller en afgørende rolle i planlægningen og koordineringen af akademiets interne kurser og uddannelsesaktiviteter. Med sin baggrund inden for service bidrager Freja også aktivt til udviklingen af akademiets undervisningsmaterialer.

 • Fareeba Shalala

  Konference Assistent

  Fareeba er akademiets konference assistent og hjælper med at arrangere akademiets interne kurser og uddannelses aktiviteter. Fareeba har en baggrund inden for både service, og hjælper tillige med produktion af akademiets undervisningsmaterialer. Fareeba hjælper på Lean kursus København.