Banner Image

Virksomhedskursus

Kursus afholdt hjemme hos jer

Akademiet tilbyder virksomhedskursus afholdt på jeres virksomhed. Vi kan tilpasse kurset så det fokuserer på jeres interesser og fokusområder.

Skræddersyet kursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Det har den fordel, at kurset kan skræddersys til jeres ønsker og fokusområder. Mellem modulerne kan I arbejde på konkrete problemstillinger som I gerne vil have optimeret eller iværksat.

Coaching under kursusforløb

Mens ledere og medarbejdere uddannes kan forløbet suppleres med coaching for at sikre optimal effekt af jeres uddannelsesforløb.

Økonomi

Pris for virksomhedskursus strækker sig mellem 18.000 og 24.000 per kursusdag, uafhængigt af antal deltagere.

Oplæg og introduktioner

Det kan lyde mærkeligt, men jo kortere oplægstid vi har, jo mere tid skal vi bruge relativt på forberedelse. Oplægsholderen skal derfor påregne ca. 0,5 dag til forberedelse af en introduktion eller oplæg af en times varighed. Dertil kommer transport. Det er derfor vores erfaring, at der medgår ca. 1 dag til en introduktion. Introduktioner og oplæg tilbydes og afregnes som konsulentopgaver.

Tilbud

Send venligst mail til info@comss.dk for at blive kontaktet for at få et tilbud. Alternativt ring direkte til akademiet på Tlf. 4816 3081 for en uforpligtende drøftelse om muligheder.

Næste Kommende Opstart

Kontakt os

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen