Banner Image

LEAN Six Sigma Black Belt

Moderne Analyseværktøjer | København & Aarhus | 13 Dage

Vores mest efterspurgte forløb på 13 dage i alt. Du bliver certificeret og får kompetencerne til at lede Lean og Six Sigma projekter med succes. Indeholder moderne analyseværktøjer.

Gennem denne uddannelse vil du opnå en dybere forståelse af Lean Six Sigma og lære, hvordan du kan arbejde systematisk og målrettet med det. Du vil også få værktøjerne til at vejlede ledelsen i implementeringen af Lean og Six Sigma. Uddannelsen fokuserer på at styrke din læring gennem praktiske opgaver, diskussioner og øvelser.

Med denne Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse vil du opnå seks certificeringer: 

 • Certificering som Lean Manager Green Belt
 • Certificering som Lean Transformation Manager Green Belt
 • Certificering som Lean Konsulent Black Belt
 • Certificering som Lean Six Sigma Yellow Belt
 • Certificering som Lean Six Sigma Green Belt
 • Certificering som Lean Six Sigma Black Belt

Kursus indhold

Uddannelsen består af 6 moduler, hvoraf 3 er dedikeret til Lean og de resterende 3 moduler er dedikeret til Six Sigma. Modulerne er fordelt over 13 undervisningsdage, hvor du vil få mulighed for at afprøve din viden gennem praktiske øvelser, teamopgaver, diskussioner og støtte fra din erfarne underviser. Du vil også have mulighed for at arbejde med udfordrende projektopgaver, som vil hjælpe med at forstærke din forståelse af teorierne samt styrke din evne til at anvende dem i praksis.

Relaterede kurser

Kursus moduler

Akademiets certificerede uddannelser er modulopbyggede, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender. Alle moduler er med hands on øvelser.

Alle Lean Six Sigma kurser

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Malene Jakobsen

Novo Nordisk

5 out of 5 stars

Dit eget udbytte

 • Få en Lean Six Sigma Black Belt certificering og en Lean Manager-certificering
 • Lær at anvende værktøjer, teknikker og metoder i praksis
 • Arbejd målrettet, systematisk og seriøst med Lean Six Sigma
 • Få kompetencerne til at vejlede ledelsen om strategisk implementering af Lean og Six Sigma
 • Lær at analysere data og træffe beslutninger baseret på data
 • Løs opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger
 • Få et solidt netværk til deling af praktiske erfaringer
 • Mulighed for at anvende en case til din projektopgave, hvis du mangler et projekt
 • Mulighed for overbygning til Lean Six Sigma Master Black Belt

Virksomhedens udbytte

 • Dobbelt certificering: Din virksomhed får en medarbejder med både Lean Six Sigma Black Belt og Lean Manager certificeringer, hvilket sikrer en høj grad af ekspertise i procesforbedring.
 • Praktisk anvendelse: Få en medarbejder, der kan anvende Lean Six Sigma værktøjer, teknikker og metoder i praksis, hvilket kan optimere dine processer.
 • Strategisk vejledning: Med en Black Belt i teamet får du en intern ressource, der kan vejlede ledelsen i den strategiske implementering af Lean og Six Sigma.
 • Dataanalyse: Din virksomhed får en medarbejder, der kan analysere data og træffe beslutninger baseret på data, hvilket kan forbedre beslutningstagning på tværs af organisationen.
 • Effektivitet: Få en medarbejder, der kan hjælpe med at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.
 • Netværk: Med en Black Belt i teamet får din virksomhed adgang til et netværk for deling af praktiske erfaringer, hvilket kan give yderligere indsigt og forbedringer.
 • Case-baseret læring: Mulighed for at anvende medarbejderens projekt som en case i en projektopgave, hvilket kan give direkte værdi til virksomheden.
 • Avanceret uddannelse: Med en Black Belt i teamet har du mulighed for yderligere overbygning til Lean Six Sigma Master Black Belt, hvilket kan bringe endnu mere avancerede kompetencer ind i virksomheden.

Deltagerprofil | Forudsætninger

Dette forløber kræver ingen forudgående kendskab eller erfaring. Vi begynder fra starten og sørger for, at du har de nødvendige grundlæggende færdigheder på plads. 

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister og de fleste af akademiets kurser tilbydes på både dansk og engelsk som virksomhedskursus.

Certificering – dansk eller engelsk

Du kan vælge at blive certificeret før, under eller efter gennemførelsen af uddannelsen. Vi støtter dig i certificeringsprocessen. Uddannelsen omfatter to certificeringsprogrammer: Compass certificeringsprogram, som er på dansk og uden tidsbegrænsning. Dette program er anerkendt både nationalt og internationalt, og det er efterspurgt.

For dem, der ønsker en større udfordring, tilbyder vi også forberedelse til CSSBB-certificeringen hos International Six Sigma Institute™. Certificeringen foregår på engelsk, og du skal forvente at gennemføre ekstra læsning som forberedelse. Du er selvfølgelig velkommen til at tage begge certificeringer, både den danske og den engelske. Læs mere om Lean Six Sigma certificering her.

Hvis du ikke har tid eller lyst til at blive certificeret, vil du stadig modtage et diplom for at have deltaget i uddannelsen. 

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er begge certificerede og uddannet i både Japan og USA. De har begge mange års praktisk erfaring med både Lean, agile og Six Sigma. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Niels Fester

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Six Sigma uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

 • Torben Madsen

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

 • Andreas Slavensky

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Andreas er uddannet civilingeniør fra Aalborg universitet indenfor strategi, innovation og operationel excellence. Han har en solid LSS baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som konsulent. hvor han har arbejdet med både Lean, Agile og Six Sigma.

Modul rækkefølge | Udskyde datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. Du kan udskyde moduler i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København.

Software

Du får ved deltagelse en QI Macros prøvelicens. QI Macros er et Excel plugin som vi bruger på Six Sigma Yellow og Green modulerne. På modul H benyttes både QI Macros og Minitab (kun til Windows) hvortil du også får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Undervisning | sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Andre spændende kurser

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps