Projektledelse

Lean Six Sigma Yellow | Kbh & Aarhus | 6 Uger

Lean Six Sigma kursus for ledige, med moderne Generativ®AI. På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til Lean og Six Sigma.

Efter at have gennemgået dette Lean Six Sigma Projektledelse kursus vil du have en grundlæggende forståelse for analyseværktøjerne i både Lean og Six Sigma. Du vil have et solidt overblik og kunne bruge mange af værktøjerne til at løse problemer. 

Med denne uddannelse opnår du to certificeringer:

 • Lean Yellow Belt
 • Six Sigma Yellow Belt

Andre RAR-listede kurser for ledige

Indhold

Kurset kombinerer fremmøde dage med online dage hjemmefra. Kurset fokuserer på praktiske anvendelser af Lean og Six Sigma værktøjerne. Undervisningen tager udgangspunkt i de deltagendes hverdag og fokuserer på hands-on anvendelse af værktøjerne.

Alle Six Sigma kurser

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

5 out of 5 stars

Dit eget udbytte

 • Certificering: Opnå en Lean Six Sigma Yellow Belt certificering, som er et anerkendt kvalitetsstempel i industrien.
 • Dataanalyse: Bliv i stand til at udføre dine egne dataanalyser ved hjælp af Six Sigma værktøjerne, hvilket kan gøre dig til en værdifuld ressource i enhver virksomhed.
 • Værktøjskasse: Få et godt overblik over både Lean og Six Sigma værktøjskassen, så du kan vælge den mest effektive metode for forskellige typer projekter.
 • Værdistrømsanalyse: Lær at gennemføre en værdistrømsanalyse i din egen virksomhed, hvilket kan hjælpe med at identificere flaskehalse og forbedringsområder.
 • Effektivitet: Bliv i stand til at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger ved at anvende Lean Six Sigma metoder.
 • Videoressourcer: Få adgang til videoer, der kan hjælpe dig med at repetere og forstå materialet bedre.
 • Modulopbygning: Mulighed for at bygge videre på din viden med flere Lean og/eller Six Sigma moduler, hvilket giver dig en fleksibel læringssti.

Virksomhedens udbytte

 • Certificeret ekspertise: Din virksomhed får en medarbejder med en Lean Six Sigma Yellow Belt certificering, hvilket er et kvalitetsstempel i procesforbedring.
 • Dataanalyse: Få en medarbejder, der kan udføre egne dataanalyser ved brug af Six Sigma værktøjerne, hvilket kan føre til mere informerede beslutninger.
 • Værktøjskasse: Din virksomhed får adgang til en bred vifte af Lean og Six Sigma værktøjer gennem en medarbejder, der har et godt overblik over dem.
 • Værdistrømsanalyse: Få en medarbejder, der kan udføre en værdistrømsanalyse i din egen virksomhed, hvilket kan hjælpe med at identificere flaskehalse og forbedringsområder.
 • Effektivitet: Med en Lean Six Sigma-uddannet medarbejder kan du forvente at løse opgaver nemmere, hurtigere, bedre og med færre omkostninger.
 • Videoressourcer: Din virksomhed får adgang til uddannelsesmateriale, herunder videoer, som medarbejderen kan bruge til at repetere og forstå materialet bedre.
 • Modulopbygning: Mulighed for at bygge videre på medarbejderens viden med flere Lean og/eller Six Sigma moduler, hvilket giver en fleksibel læringssti for hele teamet.

Deltagerprofil | Forudsætninger

Mens Lean værktøjerne i dette kursus er anvendelige for alle områder af virksomheden, inklusive service og administrative funktioner, er Six Sigma værktøjerne primært anvendelige i områder med tilgængelig datadriven information.

Certificering

Du modtager altid diplom på din deltagelse. Derudover kan du altid før, under eller efter uddannelsen beslutte, om du vil lade dig certificere. Vi vil hjælpe dig mest muligt hvis du gerne vil certificeres. Vi tilbyder to certificeringsprogrammer. Et Compass certificeringsprogram, som er på dansk, uden tidsbegrænsning.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er begge certificerede og uddannet i både Japan og USA. De har begge mange års praktisk erfaring med både Lean, agile og Six Sigma. Derudover har de modtaget undervisning i hvordan man underviser således at både teori og praksis bliver serveret og øvet på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Niels Fester

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Six Sigma uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

 • Andreas Slavensky

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Andreas er uddannet civilingeniør fra Aalborg universitet indenfor strategi, innovation og operationel excellence. Han har en solid LSS baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som konsulent. hvor han har arbejdet med både Lean, Agile og Six Sigma.

 • Torben Madsen

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og Continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

Software

Du får ved deltagelse en QI Macros prøvelicens. QI Macros er et Excel plugin som vi bruger på Six Sigma Yellow og Green modulerne. På modul H benyttes både QI Macros og Minitab (kun til windows) hvortil du også får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Undervisning | sprog

Kurset gennemføres på dansk sprog, og kursusmaterialer er danske.

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps