Ledige Stillinger i København

Compass Academy søger

Du skal synes, det er vidunderligt at hjælpe andre mennesker, og du skal have flair for IT. Endelig skal du have hjertet på rette sted og score højt på empati.

Om akademiets kultur

Alt, hvad vi gør, sker med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Og er du med på det, så er du et stykke ad vejen.

Vi går ikke på kompromis med fagligheden, og vores kursister skal have de bedst uddannede undervisere med den nyeste faglige viden.

Vi hjælper hinanden og er konstant på en læringsrejse, som du selv er med til at definere. Fejl både griner og lærer vi af, så vi kan iværksætte forbedringer, så det ikke sker igen. Vi har fokus på teamets succes frem for individuelle præstationer. På den måde accelereres læring, vidensdeling og innovation til glæde for både vores kursister og dine behov for viden, læring og glæde ved din opgaveløsning.

Vi udvikler meget agilt og eksperimenterer konstant mod forbedringer og værdiskabelse. Det hele med hjerte, humor, ansvar, ordentlighed og smil på læben. Så velkommen og god fornøjelse.

Vi leder efter kolleger

Hvordan søger jeg

Send ansøgning og CV til Compass info mail info@comss.dk. Vi behandler ansøgninger løbende.

Kommende Opstart

Kontakt os

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen