Agile & Scrum Master Certificering | Scrum Master Certified

PSM© I+II, PSPO©, PAC© og PSM©

Bliv Scrum certified - Få her et overblik over hvad du kan forvente af din Scrum.org certificering

Din certificering – vores ansvar

Alle akademiets kurser er inklusiv certificering. Hvis du har et ønske om at opnå en certificering fra Scrum.org, vil vi forberede dig til at bestå testen på en grundig og effektiv måde.

Certificeringen finder sted på engelsk og for at hjælpe dig med at bekæmpe udfordringerne i testen, har vi en professionel eksamenssimulator, der giver dig mulighed for at øve og blive fortrolig med testens format og spørgsmål.

Eksamenssimulatoren er en yderst populær og anerkendt løsning, som er brugt af mange af verdens førende virksomheder, inklusive Toyota, Google og Microsoft, til at forberede deres medarbejdere til certificeringer. Vi ved, at praksis fører til mestring, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at forberede dig og føle dig klar til at bestå testen.

Som alternativ til testen på engelsk, tilbyder vi også Compass certificering på dansk med enklere spørgsmål, ubegrænsede forsøg og ingen tidsbegrænsning. Se alle akademiets Scrum kursus.

PSM©I-certificering Scrum Master

2 muligheder: Compass Certificering og en mere udfordrende Scrum.org certificering. Compass kurset forbereder dig til Professionel Scrum Master certificering fra Scrum.org. Certificeringen udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen til Scrum Master kursus.

PSM©II-certificering Scrum Master

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere udfordrende Scrum.Org certificering. Compass certificering udgøres af en projektopgave. Derudover medfølger en token til Scrum.Org, Vi forbereder dig til certificering hos Scrum.Org. Certificering fra Scrum.Org udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test. Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen med din PC på skødet, og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Compass hjælper dig vha. en eksamens simulator. Læs mere på Scrum.org

PSPO©-certificering Product Owner

2 muligheder: Compass certificering og en noget mere udfordrende Scrum.Org certificering. Compass kurset forbereder dig til Professionel Product Owner certificering fra Scrum.org. Certificering udgøres af en ”Open Book” Multiple Choice test, Hvert forsøg består af 80 spørgsmål med en tidsgrænse på 60 min. Du kan tage certificering hjemme i dagligstuen og dit kursusmateriale indenfor rækkevidde. Der er mulighed for prøveeksamen. Læs mere om Scrum.org Du kan gennemføre denne certificering efter gennemførelse af akademiets Product Owner kursus.

PAM©-certificering Agile Projektledelse

Compass kurset forbereder dig til Professionel Agile certificering fra Compass. Certificering udgøres af en projektopgave på 5 sider omhandlende hvorledes du tænker dig at starte Agile og/eller Scrum i din egen organisation. Du kan tage denne certificering efter akademiets Agil Projektledelse kursus.

PSC©-certificering Scrum Coach

Scrum Coach PSC©-certificering opnås ved at du har gennemført følgende 3 kurser:

  • Scrum Master I
  • Scrum Master II
  • Agil Projektledelse

Certificering udgøres af en Multiple Choice quiz og to afsluttende projektopgaver efter eget valg. Du opnår certificering efter afleveret og deltaget på akademiets Scrum Master pakke. Der er mulighed for merit.

PAC©-certificering Agile Coach

Agile Coach PAC©-certificering opnås ved at du har gennemført følgende 4 kurser:

  • Scrum Master I
  • Scrum Master II
  • Product Owner
  • Agil Projektledelse

Certificering udgøres af to multiple Choice quizzer og to afsluttende projektopgaver efter eget valg. Du opnår certificering efter aflevering og deltaget på akademiets Agile Coach uddannelse. Der er mulighed for merit.

Simulator inden PSM test

Certificering udgøres af en MC-test efter endt kursus som du tager online hjemmefra. Inden da får du stillet en simulator til rådighed, så du kan øve dig inden testen. Og vi bruger også lidt tid på de typiske spørgsmål på de afsluttende undervisningsdage. Find en Scrum eller Agile uddannelse der passer godt til dig. Eller start med akademiets grundlæggende 2 dages Scrum kursus.

Relaterede kurser