Banner Image

LEAN Black Belt uddannelsen

Vores Black Belt uddannelse bliver søgt mere og mere

I de seneste par år er interessen for Black Belt uddannelsen steget, hvor det før var Green Belt som markedet efterspurgte er det nu skiftet til at være uddannede Black Belts

Hvorfor 3 certificeringer på Black Belt uddannelsen?

Så blev der udklækket endnu en håndfuld Lean Black Belts efter et vel afsluttet og omfattende Lean kursus. Dygtige mennesker, som alle var med til at løfte niveauet så den samlede læring blev dermed komplet. Se også oversigt over Six Sigma kurser.

Du opnår med Compass uddannelsen 3 certificeringer:

  • Lean Black Belt
  • Six Sigma Black Belt
  • Lean Six Sigma Black Belt

Årsagen til at du opnår 3 certificeringer er Compass modul opbygning. Uddannelsen består af 6 moduler. 3 Lean kursus moduler som tilsammen giver dig en Lean Black Belt certificering. 3 Six Sigma kursus moduler der tilsammen giver dig en Six Sigma certificering. Og det endelige resultat bliver dermed en Lean Six Sigma Black Belt certificering.

Hele uddannelsen tager ca. 6 måneder. Ønsker du et mere komprimeret forløb kan det også lade sig gøre. Og du kan kontakte akademiet for at høre hvorledes det kan arrangeres. Ønsker du omvendt at gennemføre Black Belt uddannelsen over en længere periode kan det også lade sig gøre. Du kan således altid udskyde eller skubbe moduler til senere, både før eller under dit Lean kursus.

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter netop black belts. For nogle år siden var det green belts der blev efterspurgt. Men det har ændret sig så det i dag er Black Belts der er størst efterspørgsel på.

Start med et Lean kursus

Ønsker du at tage uddannelsen trinvis bygge på, så anbefaler akademiet at du starter med Lean modulerne. Du har her et overblik over akademiets Lean kurser i København og Aarhus.

Lean kurser