Banner Image

Six Sigma Green til Black Belt (Uden Lean)

Black Belt | København & Aarhus | 2 Dage

Certificeret Six Sigma Black Belt opgradering inkluderer Black Belt modulet Lær hvordan du kan optimere forretningsprocesser og opnå bedre kvalitet.

Du kommer det hele igennem. Hvis du intet projekt har med hjemmefra, stiller akademiet cases til rådighed til din projektopgave og certificering.

Med denne opgradering opnår du Six Sigma Black Belt certificering.

Kursus indhold

Opgraderingen omfatter Six Sigma black belt materialet. Du vil også have mulighed for at arbejde med projektopgaver relateret til din egen virksomhed, som vil hjælpe med at forankre din forståelse af teorierne samt styrke din evne til at anvende dem i praksis. Og din virksomhed vil få konkret værdi ud af dit kursusforløb.

Relaterede kurser

Kursus moduler

Akademiets certificerede uddannelser er modulopbyggede, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender. Alle moduler er med hands on øvelser.

Alle Six Sigma kurser

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Søren Both

Grundfos

5 out of 5 stars

Dit eget udbytte

 • Målrettet arbejde med Six Sigma: Lær at fokusere dine indsatsområder og arbejde målrettet med Six Sigma principperne.
 • Systematisk tilgang: Få en dybdegående forståelse for, hvordan du kan tilgå problemløsning og procesforbedring på en systematisk måde.
 • Anvendelse af værktøjer og Teknikker: Bliv i stand til at bruge en række Six Sigma værktøjer og -teknikker i praksis, lige fra DMAIC til kontrolkort.
 • Strategisk vejledning: Få kompetencerne til at vejlede din virksomheds ledelse i den strategiske implementering af Six Sigma.
 • Dataanalyse: Bliv dygtig til at analysere data for at identificere områder, der kræver forbedring, og måle effekten af dine Six Sigma projekter.
 • Forbedret beslutningstagning: Lær at træffe datadrevne beslutninger, der kan forbedre processer og resultater i din organisation.
 • Teamledelse: Bliv en effektiv leder af Six Sigma projekter ved at forstå, hvordan du kan motivere dit team og drive forandringer.
 • Kvalitetsforbedring: Få færdighederne til at forbedre kvaliteten af produkter eller tjenester i din organisation gennem Six Sigma metoder.
 • Risikostyring: Lær at identificere og minimere risici i forbindelse med procesforbedringer.
 • Certificering: Få et anerkendt Six Sigma Black Belt certifikat, der kan åbne døre i din karriere.

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed får en medarbejder, der kan arbejde målrettet: med en Six Sigma Black Belt i teamet kan du forvente en mere fokuseret og målrettet tilgang til procesforbedring.

 • Systematisk problemløsning: din virksomhed vil drage fordel af en systematisk tilgang til at identificere og løse problemer, hvilket reducerer spild og øger effektiviteten.
 • Ekspertise i værktøjer og teknikker: få en medarbejder, der kan anvende avancerede Six Sigma-værktøjer og -teknikker, som DMAIC og kontrolkort.
 • Strategisk vejledning: din virksomhed vil have en intern ressource, der kan vejlede i den strategiske implementering af Six Sigma.
 • Dataanalyse: få en medarbejder, der er dygtig til at analysere data og identificere områder for forbedring.
 • Forbedret beslutningstagning: med en Six Sigma Black Belt i teamet kan du forvente mere datadrevne og informerede beslutninger.
 • Teamledelse: få en medarbejder, der kan lede Six Sigma-projekter effektivt og motivere teamet til at opnå bedre resultater.
 • Kvalitetsforbedring: en Six Sigma Black Belt i teamet vil bidrage til at forbedre kvaliteten af dine produkter eller tjenester.
 • Risikostyring: få en medarbejder, der kan identificere og minimere risici i forbindelse med procesforbedringer.
 • Certificering: en certificeret Six Sigma Black Belt medarbejder vil give din virksomhed et kvalitetsstempel og kan åbne døre til nye forretningsmuligheder.

Forudsætninger

Det forudsættes at du har deltaget på akademiets Six Sigma Green Belt kursus. Ønsker du senere at gennemføre et Lean Six Sigma kursus er dette også muligt. Så anbefaler vi at du starter med et Lean kursus og senere bygger Six Sigma på.

Certificering på dansk og engelsk

Vi vil sikre os, at du bliver certificeret. Og din underviser vil sørge for, at du kommer fint igennem certificeringsprogrammet, også hvis det faglige måtte drille. Så alle kommer igennem. Derfor indeholder denne uddannelse 2 certificeringsprogrammer. Et Compass certificeringsprogram, som er på dansk sprog, uden tidsbegrænsning og uden tricky fælder der gør det vanskeligt at bestå. Compass certificeringsprogram er både nationalt og internationalt anerkendt og efterspurgt.

Har du mod på mere, så forbereder vi dig derudover også til CSSBB certificering hos International Six Sigma Institute™. Denne certificering er på engelsk, og sproget kan her erfaringsmæssigt volde en del problemer for kursister der ikke bruger de engelske faggloser jævnligt. Derudover er der også tidsbegrænsning på hvor lang tid du må bruge på testen, så her er de fleste udfordret. Der vil være ekstra læsning som forberedelse til denne certificering. Derfor tilbyder vi 2 certificeringer – Compass og International Six Sigma Institute™ – vi vil sikre os at du bliver certificeret! Og ja – du er selvfølgelig velkommen til at tage begge certificeringer – både den danske og den engelske certificering. Læs mere om certificering.

Har du ikke tid eller lyst til at lade dig certificere, så modtager du altid diplom på at du har deltaget på uddannelsen. Du kan altid før, under eller efter uddannelsen beslutte om du vil lade dig certificere.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er begge certificerede og uddannet i både Japan og USA. De har begge mange års praktisk erfaring med både Lean, agile og Six Sigma. Derudover har de modtaget undervisning i hvordan man underviser således at både teori og praksis bliver serveret og øvet på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Niels Fester

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Six Sigma uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

 • Andreas Slavensky

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Andreas er uddannet civilingeniør fra Aalborg universitet indenfor strategi, innovation og operationel excellence. Han har en solid LSS baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som konsulent. hvor han har arbejdet med både Lean, Agile og Six Sigma.

 • Torben Madsen

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

Undervisning | sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps