Six Sigma Green Belt (Uden Lean)

Med Generativ®AI | Kbh & Aarhus | 4 Dage

Six Sigma Green Belt kursus bateret på moderne generativ®AI. Henvender sig til ledere, specialister og nøglemedarbejdere. Med international Six Sigma certificering.

Akademiets Six Sigma Green Belt er designet til at give dig og din virksomhed de værktøjer og kompetencer, der er nødvendige for at identificere og eliminere spild og fejl i forretningsprocesserne. Du vil lære om Six Sigma’s DMAIC metoden og de værktøjer, der hjælper med at forbedre kvaliteten og øge effektiviteten. Du kan også kombinere kurset med Lean.

Hvad siger forskerne?

Der er forskningsmæssig evidens for at Six Sigma virker, og at rammeværket på mange parametre er bedre end traditionelle måder at optimere kvalitet på. Her kan du læse lidt om forskernes studier:

 • Er Six Sigma bedre?
 • Kan Six Sigma forbedre leveringstider?
 • Er Six Sigma lønsomt?
 • Giver Six Sigma bedre kvalitet?
 • Får vi bedre medarbejder trivsel?

Læs forskernes svar

Relaterede kurser

Kursus moduler

Kursisterne siger

“God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang oghåber at kunne komme igen“

Søren Both

Grundfos

5 out of 5 stars

Alle Six Sigma kurser

Dit udbytte

Du får travlt! Både ledelsen og dine kolleger vil efterspørge dine nye kompetencer. Og du kan hjælpe dem med at:

 • Fjerne overflødigt og ikke værdiskabende arbejde
 • Forbedre kvaliteten af produkter og serviceydelser
 • Øge produktivitet og sænke cost - samtidig!
 • Forbedre leverings/gennemløbstiderne

Udbytte for virksomhed

Virksomheder der anvender Six Sigma har store konkurrencemæssige fordele. Herunder:

 • Bedre kvalitet af produkt- og serviceydelser. Kontinuerlig forbedring af proceskvalitet
 • Øget produktivitet på alle parametre. Færre tilbageløb
 • Forbedrede leveringstider. Bedre gennemløbstid fra ordre til leverance

Er du interesseret, så kan du læse flere forskningsresultater her:

Deltagerprofil | Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på kurset. Dog anbefales det, at du som minimum har en gymnasial eller tilsvarende uddannelse, og er nogenlunde fortrolig med brugen af Excel. Du skal ikke være utryg for statistik. Compass sætter en ære i at gøre det komplicerede enkelt, og vi lader softwaren udføre den tunge del af statistikken. Komplicerede værktøjer som stort set aldrig anvendes, er henlagt til instruktionsvideoer i LMS-systemet hvortil du har adgang hvis du får brug for dem.

Kurset henvender sig til nøglemedarbejdere, specialister og ledere der skal hjælpe virksomheden med Six Sigma aktiviteter, og som ønsker et “kan selv - hands on” kursus der sætter dig i stand til at udføre Six Sigma aktiviteter med alt hvad dertil hører.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister og de fleste af akademiets kurser tilbydes på både dansk og engelsk som virksomhedskursus. Du kan her læse mere om virksomhedskursus afholdt på jeres virksomhed. Eller bliv kontaktet for tilbud.

Certificering inkluderet

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Dette gælder både Compass og International Six Sigma Institute™ certificering. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Six Sigma certificering er dette fint med os. Læs om Six Sigma certificering.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de alle modtaget undervisning i hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Underviserne

 • Andreas Slavensky

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Andreas er uddannet civilingeniør fra Aalborg universitet indenfor strategi, innovation og operationel excellence. Han har en solid LSS baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som konsulent. hvor han har arbejdet med både Lean, Agile og Six Sigma.

 • Torben Madsen

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU i IT-Ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

 • Niels Fester

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Six Sigma uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

Modul rækkefølge | Udskyde datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. Du kan udskyde moduler i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører ofte både i Aarhus og København.

Software

Du får ved deltagelse en QI Macros prøvelicens. QI Macros er et Excel plugin som vi bruger på Six Sigma Yellow, Green og Black Belt modulerne. På Black Belt benyttes både QI Macros og Minitab (kun til windows) hvortil du også får en prøvelicens. Du kan her læse mere om det anvendte Six Sigma software.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps