Agil Projektledelse

Agil Projektledelse | Aarhus | 30 Dage | RAR listet

Du kommer hele vejen rundt om moderne projektledelse med Scrum og Agile, og hvordan du får rammeværket til at fungere i praksis.

Agile og Scrum - en uddannelse i Agil projektledelse

På dette kursus kan vi komme hele vejen rundt om rollen som Scrum Master, Product Owner og Agil Projektledelse. Den er til dig, der vil kunne udfylde rollen som Scrum Master, Product Owner, enten som dit første job, eller dig der allerede er i gang og ønsker dybere færdigheder.

Bonuskursus

Er du interesseret, så tilbydes du at deltage på Scrum Master II kurset. Og på den måde kan du få din Agile Coach certificering. Du lader os bare vide under din uddannelse at du ønsker bonuskursus.

Uddannelsen henvender sig til

Uddannelsen henvender sig til dig, der skal få Scrum og Agile til at virke i praksis. Måske skal du hjælpe en virksomhed i gang med Scrum og Agile, eller du er allerede i gang, men har svært ved at få det til at virke i praksis. Uddannelsen er tilpasset private og offentlige nøglemedarbejdere, ledere, specialister, konsulenter og udviklere.

Udbytte

 • Lær om Agil Projektledelse, Du bliver certificeret i Agil Projektledelse
 • Lær om rollen som Scrum Master. Du bliver certificeret Scrum Master
 • Lær om rollen som Product Owner, Du bliver certificeret Product Owner
 • Du bliver i stand til at anvende Scrum værktøjer, teknikker, principper, værdier og metoder i praksis

Andre RAR-listede kurser til ledige

Indhold

Uddannelsen indeholder undervisning og øvelser i konkrete Scrum værktøjer, -ledelse, -værdier og transformation teknikker. Akademiets tager udgangspunkt i kursisternes hverdag, og lægger særlig vægt på:

 • Scrum og Agile Principper, metoder og værktøjer
 • Scrum Master rollen
 • Product Owner rollen
 • Professionel coaching
 • Agile kultur
 • Opbygning og dynamik i den Agile organisation
 • Vejlede om implementering af Scrum
 • Netværk til deling af praktiske erfaringer med Scrum
 • Øvelser og “hands-on” træning i Scrum og Agile teknikker
 • Tips og erfaring med Scrum projekter
 • Praktisk ”hands-on” træning med Scrum værktøjerne
 • Scrum boards
 • Scrum guide til implementering
 • Scrum “kom i gang” øvelse

Certificering

Du opnår 3 certificeringer:

 • Agil Projektledelse
 • Scrum Master certificering
 • Product Owner certificering
Til alle Scrum kurser

Kursisterne siger

Utrolig god struktur i undervisningen samt godt kursusmateriale. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret, og han tillod at der opstod diskussion selv når tiden til tider var presset. Samtidigt er det dejligt at opleve en underviser som er passioneret for stoffet, for det havde en utrolig smittende effekt. Tusind tak.

Henrik Overland

Novo Nordisk

5 out of 5 stars

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i denne uddannelse. Vi starter med det grundlæggende.

Undervisere

 • Niels Fester

  Niels er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som iværksætter, startups, produkt-, service og software udvikling. Han har hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med Lean, Scrum og Agile og underviser efter metoder fra ”Training from the Back of the Room”, How to fix your Scrum og Management. Niels studeret Lean i Japan, og disruptive innovation på Harvard Business School i Boston.

 • Andreas Slavensky

  Andreas er uddannet civilingeniør med mange års erfaring med innovation, startups og produktudvikling. Han var blandt de første i Danmark til at anvende Scrum, og har udover at undervise i Scrum og Agile hos Compass, har han også undervist på Aalborg universitet. Ud over Agile og Scrum Coach, er Andreas også certificeret LSSMBB og Lean Specialist.

 • Torben Madsen

  Torben er måske Danmarks mest erfarne Scrum underviser. Han har 18 års erfaring med produkt, service og software udvikling, og var blandt de aller første til at anvende Agile principper og Scrum rammeværket i Danmark. Som udviklingschef har han dyb praktisk erfaring, og har på egen krop oplevet når Scrum ikke virker og skal fixes. Han har senere hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med både Lean, Scrum og Agile.

Sprog

Undervisning og kursusmaterialer er på dansk.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps