Banner Image

Design Thinking Kursus

København & Aarhus | 2 Dage | Innovativ Udvikling

Dette PDT®-certificeret Design Thinking kursus er for dem, der ønsker at lære om at accelerere innovation og produktudvikling.

Med dette kursus får du konkrete værktøjer der sætter dig i stand til at starte og gennemføre Design Thinking initiativer i din virksomhed. Og du vil få alle de vigtige erfaringer om metoden Design Thinking, og hvad der skal til for at få momentum i din virksomheds initiativ.

Du lærer, hvordan du sikrer en effektiv produktudvikling. Som bonus får du forbedret relationerne blandt virksomhedens medarbejdere, og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. Du bliver i stand til at facilitere og gennemføre succesfulde projekter, og langtrukne processer og utilfredse kunder bliver fortid. Når virksomhedens udviklingsprocesser er skarpe, fremstår virksomheden kompetent og professionel. Og det skaber trivsel og glade medarbejdere, hvilket styrker det overordnede arbejdsmiljø og virksomhedens trivsel udadtil. Hvis du arbejder med udvikling, kan du også overveje vores Build Measure Learn-kursus.

Kursus Indhold

Vi starter med at skabe et stærkt fundament for dit nye team. Vi hjælper dig med at vælge de personer, der er bedst til det, og træner dem i designtænkning som metodologi. Efter dette trin arbejder vi sammen med dig om at skabe et sæt processer, så dit team kan integreres problemfrit med de andre enheder i din virksomhed. Det endelige resultat? Din virksomhed vil være i stand til at gennemføre udvikling og innovation hurtigere, billigere og med et bedre resultat.

Kursisterne trænes i konkrete Design Thinking værktøjer og ledelse, ikke kun koncepter, men i et sprog alle kan forstå, og under anvendelse af de formularer, værktøjer og hjælpe skemaer, der skal bruges. Er du interesseret i at komme i gang med agil udvikling, så anbefaler vi akademiets Scrum kursus

 • Forstå dine kunders behov og omsætte dem til succesfulde udviklingsprojekter
 • Forstå de 5 faser i Design Thinking
 • Lær om Wicked og Tame problemer
 • Virker Design Thinking?
 • Lær Empathy Mapping
 • Menneskelig adfærd og kreativ problemløsning
 • Brugerdreven innovation
 • Rapid prototyping
 • Design Thinking mindset som systematisk måde
 • Komplekse problemstillinger i egen organisation
 • Arbejde systematisk til at opnå dybdegående forståelse
 • En konkret metode til innovative processer
 • Stimulere kreativitet til digital transformation
 • Stimuler kreativitet og brug den til at skabe forretning
 • Lær hvordan du hurtigt og effektivt får afprøvet og valideret idéer
 • Lær at tænke kreativt og systematisk og dermed opnå hurtigere resultater i innovationsprocesser
 • Hvordan kan jeg udvikle brugercentrerede strategier, services og produkter
 • Lær om de 3 trin i Design Thinking
 • Lær hvordan du organiserer og igangsætter succesfulde brugerdrevne innovationsprocesser
 • Best practice cases
Alle Scrum Master uddannelser

Kursisterne siger

Tak for et virkelig godt kursus! Der var stor fokus på at omdanne teori til praksis, hvilket gør det langt nemmere at overføre kursets læring til egne opgaver. Der var mange eksempler fra den virkelige verden. Underviseren var meget kompetent, god til at formidle og kom med mange virkelighedsnære eksempler.

Lene Welling

Siemens Wind Power

5 out of 5 stars

Dit udbytte

 • Du bliver introduceret for Design Thinking som innovationsmetode, mindset, proces og principper
 • Forstå Design Thinking – baggrund, historie og den nye måde at tænke på
 • Forstå, hvad der skal til for at få Design Thinking til at fungere – værdien af forstyrrende tænkning, hvorfor og hvordan man bruger forskellige idékilder
 • Forstå, hvorfor Design Thinking måske ikke fungerer for dig, og hvordan du kan ændre dette – lær om barrierer for succes, forskellen mellem intern og ekstern orientering af Design Thinking, og mere
 • Erkendelse af gode idéer og initiativer, der udspringer af Design Thinking initiativer, og hvad der gør dem vellykkede

Udbytte for virksomhed

 • I løbet af kurset dykker du ned i den forskning, de processer og metoder, der er nødvendige for at skabe en understøttende ledelsesinfrastruktur. Du lærer, hvordan du kan omsætte dine resultater til brugbare skridt, der vil hjælpe din virksomhed med at vokse. Du lærer at:
 • Få Design Thinking transformationen til at ske
 • Agere i en uforudsigelig og foranderlig virkelighed
 • Reagere på komplekse og uforudsete risici
 • Analysere og prioritere aktiviteter
 • Planlægge og eksekvere Design Thinking aktiviteter effektivt
 • Følge op på Design Thinking fremdrift i aktiviteter

Deltagerprofil | Forudsætninger

Dette kursus henvender sig til ledere, specialister, konsulenter og nøglemedarbejdere på alle niveauer, som ønsker at kunne starte og drive Design Thinking initiativer, og som ønsker en metodisk, teoretisk og praktisk “kan selv” uddannelse. Design Thinking kurset henvender sig til alle virksomhedsfunktioner, både private og offentlige ledere og specialister.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Undervisere

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de alle modtaget undervisning i hvordan man underviser således at både teori og praksis bliver serveret og øvet på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Torben Madsen

  Torben er måske Danmarks mest erfarne Scrum underviser. Han har 18 års erfaring med produkt, service og software udvikling, og var blandt de aller første til at anvende Agile principper og Scrum rammeværket i Danmark. Som udviklingschef har han dyb praktisk erfaring, og har på egen krop oplevet når Scrum ikke virker og skal fixes. Han har senere hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med både Lean, Scrum og Agile.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som iværksætter, produkt- og service udvikling. Han har hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med Lean, Scrum og Agile og underviser på akademiets kurser inden disse områder. Niels underviser efter metoder fra ”Training from the Back of the Room”, How to fix your Scrum, Management 3.0 og 7 Death of Scrum. Niels er certificeret Agile Coach, LMBB, CSSBB, PSM og CSSMBB.

Relaterede kurser

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram. Du har adgang i 12 måneder.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps