Banner Image

Black til Master Black | Modul AT og E

Certificeret Master Black Belt | København & Aarhus | 4 Dage

Kurset henvender sig til Compass Black Belts som ønsker at opgradere til Master Black Belt.

Dette Master Black Belt kursus er skræddersyet til dig, der allerede har bevist din kompetence i metodologien gennem vores Black Belt kursus. Hvis du er en erhvervsprofessionel, der er klar til at tage din karriere og dine færdigheder til det næste niveau, er dette kurset for dig. Ikke alene vil det forstærke din eksisterende ekspertise inden for Lean, men det vil også udfordre dig med avancerede 'hands-on' værktøjer og ledelsesstrategier. Dette kursus er din billet til at blive en ægte forandringsagent i din organisation, i stand til at håndtere komplekse projekter og drive en kultur af excellence.

Målgruppe

Dette Master Black Belt kursus er skræddersyet til erhvervsprofessionelle, der allerede har en dybdegående forståelse af Lean principperne og er klar til at tage deres ekspertise til det ultimative niveau. Det er særligt velegnet til ledere, specialister, konsulenter og nøglemedarbejdere i både den private og offentlige sektor, der ønsker at mestre de mest avancerede Lean værktøjer og ledelsesstrategier.

Hvis du allerede har gennemført vores Black Belt kursus eller tilsvarende grundlæggende Lean uddannelser, og nu søger en eliteuddannelse, der kombinerer strategisk ledelse, forandringsledelse og avancerede Lean værktøjer som Scrum og Toyota Kata, er dette kurset for dig. Med en Master Black Belt certificering i hånden vil du være i stand til at lede omfattende Lean transformationer, fungere som en intern ekspert og skabe en kultur af kontinuerlig forbedring og excellence i din organisation.

Kursus Indhold

Uddannelsen er 4 dages uddannelse i konkrete “hands-on” værktøjer og ledelse samt multiple choice og projektopgaver til certificering. Uddannelsen består af de to Lean Master Class moduler.

  • Modul AT Scrum 2 dage
  • Modul E Toyota Kata 2 dage

Kursus udbytte

Dette Master Black Belt kursus er mere end bare en teoretisk uddannelse; det er en intensiv, praksisorienteret oplevelse designet til at udfordre dig på alle niveauer. Du vil blive udfordret på bedste praksis inden for Lean metodologien og ledelse. For at sikre, at du får mest muligt ud af denne uddannelse, vil der være en kombination af klasseundervisning, hjemmearbejde, multiple choice-tests og projektopgaver. Dette sikrer, at teori og praksis går op i en højere enhed, og at du er fuldt forberedt til at implementere det, du har lært, i din daglige arbejdsrutine.

Forvent at dykke dybt ned i avancerede værktøjer som Scrum og Toyota Kata, som vil give dig en konkurrencefordel i din professionelle karriere. Du vil også få mulighed for at arbejde på real-life projekter, hvilket giver dig praktisk erfaring og konkrete resultater, du kan tage med tilbage til din organisation. Efter endt kursus vil du ikke kun have en certificering, men også en rigere forståelse af, hvordan du kan drive forandring og skabe en kultur af kontinuerlig forbedring i din organisation.

Kursus forudsætninger

Du skal have gennemført akademiets Black Belt kursus. Ønsker du at gennemføre kurset lidt ad gangen er dette også muligt. Start med yellow eller green belt.

Flytning og udsættelse af moduler

Du kan altid flytte eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursus. Send os blot en e-mail, så flytter vi dig til det modul, du ønsker.

Lean Manager modulerne afvikles regelmæssigt i både Aarhus og København, så du kan passe kurset ind i en travl tidsplan.

Relaterede kurser

Kursusmateriale online

Du får 2 års adgang til Compass LMS. Her har du adgang til alt dit materiale, og du kan tilgå det når det passer dig.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Lærere

  • Niels Fester

    Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Six Sigma uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

  • Torben Madsen

    Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

Modul rækkefølge | Udskyde datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. Du kan udskyde moduler i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København.

Undervisning | sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre har kigget på

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps