Banner Image

Lean Yellow til Green | Modul B

Certificeret Lean Manager Green Belt | København & Aarhus

Har du allerede deltaget på akademiets 2 dages Yellow Belt kursus, svarende til Lean Service & Administration eller Lean Produktion, så er dette det næste naturlige kursus. Du får en Lean Manager certificering.

Gennemfør vores uddannelse og opnå en certificering, der vil gøre dig til en eftertragtet lean leder i din organisation.

Målgruppe

Dette kursus er skræddersyet til professionelle på alle niveauer—fra ledere og specialister til konsulenter og nøglemedarbejdere. Hvis du ønsker at tage føringen i Lean initiativer og søger en holistisk uddannelse, der kombinerer teori, praksis og metode, er dette det rette kursus for dig. Kurset er relevant for alle virksomhedsområder og vedkommer deltagere fra både den private og offentlige sektor.

Hvad får du ud af uddannelsen?

Forvandl dig til en effektiv og kompetent leder med vores Lean Manager uddannelse. Efter endt kursus vil du være i besiddelse af en række færdigheder og værktøjer, der vil gøre dig til en uvurderlig ressource i din organisation.

Certificering og Værktøjer

Efter at have gennemført uddannelsen, vil du være certificeret Lean Manager Green Belt. Dette giver dig adgang til en række værktøjer, teknikker og metoder, som du kan implementere i din daglige ledelse, så snart du er tilbage på arbejdspladsen.

Effektivitet og Kvalitet

Du vil være i stand til at udføre opgaver på en mere effektiv, hurtig og omkostningseffektiv måde, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette vil ikke kun gavne dig, men også hele din organisation.

Omfattende Forståelse for Lean Ledelse

Kurset giver dig en dybdegående forståelse af Lean ledelsessystemet, og hvordan det adskiller sig fra traditionelle ledelsesmetoder. Dette vil udstyre dig med de færdigheder, der er nødvendige for at implementere Lean-principper i din organisation.

Mulighed for Opgradering

Hvis du ønsker at tage din Lean-uddannelse et skridt videre, har du muligheden for at opgradere til Lean Specialist.

Systematisk og Målrettet Arbejde

Lær at arbejde på en målrettet, systematisk og seriøs måde med Lean-værktøjer og -ledelse, og bliv den forandringsagent, din organisation har brug for.

Alle Lean kurser

Kursusindhold Lean uddannelsen

Akademiets Lean Ledelse kursus bringer dig videre, og introducerer dig til Lean innovation, implementering, transformation samt værktøjer til Lean ledelse. Kurset er for ledere der gerne vil lære disse sider af Lean så du selv kan implementere dem i din egen virksomhed.

For dem, der ønsker at udvide deres kompetencer, tilbyder Lean Academy yderligere moduler for at blive Lean Specialist. Du har også mulighed for at kombinere med Six Sigma-moduler for at opnå Black eller Master Black-certificering.Måske har du allerede kendskab til værdistrømsanalyse og de grundlæggende Lean principper.

Du kan udvide med Lean Academy’s andre moduler og blive Lean Specialist, eller du kan udvide med Six Sigma-moduler og opnå en Black eller Master Black-certificering.

Relaterede kurser

Flytning og udsættelse af moduler

Du kan altid flytte eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursus. Send os blot en e-mail, så flytter vi dig til det modul, du ønsker.

Lean Manager modulerne afvikles regelmæssigt i både Aarhus og København, så du kan passe kurset ind i en travl tidsplan.

Kursus forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse i dette Lean kursus. Du kan også tage Lean kurset trinvis bygget på og starte med et af de grundliggende Lean kurser. Du kan se en oversigt over alle certificerede Lean kurser her.

Kursusmateriale online

Du får 12 måneders adgang til Compass LMS. Her har du adgang til alt dit materiale, og du kan tilgå det når det passer dig.

Lean Manager certificering

Certificering som Lean Manager er indeholdt i dette kursus. Certificering har til formål at forankre og kvalitetssikre den viden du har tillært på uddannelsen og akademiet anbefaler at du lader dig certificere. Læs mere om certificering her. Lean certificeringsprogram.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Lærere

  • Niels Fester

    Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Six Sigma uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

  • Torben Madsen

    Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

Modul rækkefølge | Udskyde datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. Du kan udskyde moduler i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København.

Undervisning | sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre har kigget på

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps