LEAN Specialist Uddannelsen

Certificeret Master Black Belt | København & Aarhus

Velkommen til akademiets 11 dages LEAN Specialist Master Black Belt uddannelse. Du får Yellow, Green, Black og Master Black i en pakke.

Lean Specialist uddannelsen er designet for ledere, specialister og nøglemedarbejdere, der skal hjælpe med at implementere Lean initiativer og ønsker en metodisk, teoretisk og praktisk anvendelig “hands-on” uddannelse. Uddannelsen fokuserer på at styrke din læring gennem praktiske opgaver, diskussioner og øvelser. Du opnår følgende 6 certificeringer.

 • Lean Yellow Belt
 • Lean Manager Green Belt
 • Lean Transformation Manager Black Belt
 • Lean Specialist Master Black Belt
 • Scrum Master Black
 • Toyota Kata Master Black

Relaterede Lean kurser

Kursus indhold

Uddannelsen består af 5 moduler, fordelt over 11 undervisningsdage, hvor du vil få mulighed for at tillære og øve din viden gennem praktiske øvelser, teamopgaver, diskussioner og støtte fra erfarne undervisere.

Du vil også have mulighed for at arbejde med projektopgaver relateret til din egen virksomhed, som vil hjælpe med at forankre din forståelse af teorierne samt styrke din evne til at anvende dem i praksis. Og din virksomhed vil få konkret værdi ud af dit kursusforløb.

Kursus moduler

Akademiets certificerede uddannelser er modulopbyggede, og du kan tage uddannelserne i det tempo der passer dig og din kalender. Alle moduler er med hands on øvelser.

Alle Lean kurser

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Malene Jakobsen

Novo Nordisk

5 out of 5 stars

Dit eget udbytte

Bliv en uundværlig ressource i din organisation! Efter at have gennemført dette kursus vil du være i stand til at:

 • Eliminere ineffektive processer og skabe en mere strømlinet arbejdsdag for alle
 • Højne kvaliteten af både produkter og kundeservice, hvilket styrker virksomhedens omdømme
 • Forøge produktiviteten, så du og dine kolleger kan fokusere på det, der virkelig betyder noget
 • Reducere omkostninger på en etisk måde, uden at det går ud over medarbejderne
 • Optimer sagsbehandlingstider for hurtigere og mere effektiv service
 • Forbedre leveringstider, hvilket øger kundetilfredsheden og loyaliteten

Virksomhedens udbytte

Din virksomhed får en medarbejder, der er en sand forandringsagent. Med en LEAN Specialist Master Black Belt under bæltet vil du kunne:

 • Identificere og eliminere spild i arbejdsprocesser, hvilket frigør ressourcer og øger bundlinjen
 • Implementere kvalitetsforbedringer, der ikke kun øger produktets værdi men også kundetilfredsheden
 • Skabe en kultur for kontinuerlig forbedring, hvor alle stræber efter at optimere deres arbejde
 • Reducere omkostninger på en intelligent måde, der maksimerer effektivitet uden at kompromittere kvalitet eller medarbejdertilfredshed
 • Forbedre sagsbehandling og leveringstider, hvilket resulterer i hurtigere omsætning og højere kundeloyalitet
 • Udvikle og lede Lean-projekter fra start til slut, hvilket sikrer, at forandringer bliver implementeret effektivt og bæredygtigt
 • Lean forskning: virker det?

Deltagerprofil | Forudsætninger

Kurset henvender sig til nøglemedarbejdere, specialister og ledere der skal hjælpe virksomheden med Lean aktiviteter, og som ønsker et “kan selv - hands on” kursus der sætter dig i stand til at udføre Lean aktiviteter med alt hvad dertil hører.

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på uddannelsen. Dog anbefales det, at du som minimum har en gymnasial eller tilsvarende erhvervsuddannelse.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister og de fleste af akademiets kurser tilbydes på både dansk og engelsk som virksomhedskursus.

Certificering er inkluderet

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean certificering er dette fint med os. Læs her mere om certificering.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er begge certificerede og uddannet i både Japan og USA. De har begge mange års praktisk erfaring med både Lean og Agile. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Torben Madsen

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

 • Niels Fester

  Lean Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Agile uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

Modul rækkefølge | Udskyde datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. Du kan udskyde moduler i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København.

Undervisning | sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i to år, har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps