Banner Image

LEAN Manager + Transformation

Black Belt Certificeret | København & Aarhus | 7 Dage

Velkommen til akademiets 7 dages certificerede LEAN Transformation Manager uddannelse. Du få Yellow, Green og Black i en pakke.

Lean Transformation Manager uddannelsen er designet for ledere, specialister og nøglemedarbejdere, der ønsker at implementere Lean i virksomheden.

Med denne uddannelse opnår du tre certificeringer:

 • Lean Yellow Belt
 • Lean Manager Green Belt
 • Lean Manager + Transformation Black Belt

Relaterede Lean kurser

Kursus indhold

Uddannelsen består af 3 moduler, fordelt over 7 undervisningsdage, hvor du vil få mulighed for at tillære og øve din viden gennem praktiske øvelser, teamopgaver, diskussioner og støtte fra erfarne undervisere.

Du vil også have mulighed for at arbejde med projektopgaver relateret til din egen virksomhed, som vil hjælpe med at forankre din forståelse af teorierne samt styrke din evne til at anvende dem i praksis. Og din virksomhed vil få konkret værdi ud af dit kursusforløb.

Alle Lean kurser

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Marianne Hatt Sørensen

LEGO

5 out of 5 stars

Dit eget udbytte

Du får travlt! Både ledelsen og dine kolleger vil efterspørge dine nye kompetencer, og du kan hjælpe dem med at:

 • Fjerne overflødigt pseudoarbejde
 • Booste kvaliteten af produkter og serviceydelser
 • Øge produktiviteten
 • Sænke omkostninger uden afskedigelser
 • Forbedre sagsbehandlingstider
 • Forbedre leveringstider

Virksomhedens udbytte

Virksomheder der anvender Lean har fordele og har bedre kvalitet, leverer hurtigere, og tjener flere penge. Fordele er også:

 • Forbedret medarbejder trivsel
 • Bedre produkt- og servicekvalitet
 • Robuste forretningsprocesser
 • Øget produktivitet på alle parametre
 • Forbedrede gennemløbstider
 • Lean forskning: virker det?

Deltagerprofil | Forudsætninger

Kurset henvender sig til nøglemedarbejdere, specialister og ledere der skal hjælpe virksomheden med Lean aktiviteter, og som ønsker et “kan selv - hands on” kursus der sætter dig i stand til at udføre Lean aktiviteter med alt hvad dertil hører.

Der er ingen forudsætninger for deltagelse på uddannelsen. Dog anbefales det, at du som minimum har en gymnasial eller tilsvarende erhvervsuddannelse.

Virksomhedskursus

Akademiets kurser tilbydes afholdt på jeres virksomhed. Et Virksomhedskursus kan betale sig når i er flere end 5-6 kursister og de fleste af akademiets kurser tilbydes på både dansk og engelsk som virksomhedskursus.

Certificering er inkluderet

Certificeringsprogram er indeholdt i dit kursushonorar. Du modtager altid diplom på at du har deltaget på dit kursus, og har du ikke tid til, eller motivation for Lean certificering er dette fint med os. Læs her mere om Lean certificering.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er begge certificerede og uddannet i både Japan og USA. De har begge mange års praktisk erfaring med både Lean og Agile. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Andreas Slavensky

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Andreas er uddannet civilingeniør fra Aalborg universitet indenfor strategi, innovation og operationel excellence. Han har en solid LSS baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som konsulent. hvor han har arbejdet med både Lean, Agile og Six Sigma.

 • Torben Madsen

  Lean Six Sigma Master Black Belt og Agile Coach. Torben er uddannet diplomingeniør fra DTU indenfor strategi, innovation og ledelse. Han har suppleret sin Lean uddannelse gennem studier i Japan og på Harvard Business School i Boston. Han har en tung IT baggrund kombineret med mange års ledelseserfaring som divisionschef, udviklingschef og continuous Improvement Manager hvor han har arbejdet med både Lean og Six Sigma.

 • Niels Fester

  Lean Master Black Belt og Agile Coach. Niels er uddannet civilingeniør fra DTU og har udbygget sin Lean og Agile uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering i både service, produktion og administration og udover sine opgaver hos Compass har Niels været fagansvarlig for diplom uddannelsernes Lean og Six Sigma uddannelses-programmer på DTU.

Modul rækkefølge | Udskyde datoer

Du kan altid fremrykke eller udskyde et eller flere kursusmoduler før eller under dit kursusforløb. Du kan udskyde moduler i op til 2 år. På denne måde kan du bestemme varigheden af din uddannelse. Modulerne kører jævnligt i både Aarhus og København.

Undervisning | sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps