Banner Image

SAFe® Kursus Scrum Master

Med SAFe® certificering | København & Aarhus | 2 dage

SAFe® Scrum Master med certificering SAFe®

Dette SAFe® kursus giver deltagerne en omfattende forståelse af rollen som Scrum Master i en SAFe®-organisation. Deltagerne vil lære, hvordan man planlægger og udfører programinkrementer (PI), letter Scrum- og Kanban-baserede teams, samt hvordan man fjerner forhindringer og sikrer en kontinuerlig strøm af nyudvikling.

Målgruppe

Dette kursus er designet til teammedlemmer, nøglemedarbejdere, ledere, projektledere, og alle, der ønsker at forstå deres rolle i en SAFe®virksomhed.

Læringsmål

 • Forstå SAFe® (Scaled Agile Framework) principper og hvordan de implementeres i hele virksomheden
 • Lær, hvordan man effektivt faciliterer Scrum-events og sikrer holdenes succes
 • Få indsigt i, hvordan man understøtter PI-planlægning og sikrer teams engagement
 • Udvikle færdigheder til at identificere og fjerne forhindringer for teamets fremskridt
 • Skab en kultur af kontinuerlig forbedring og læring
 • Agile release trains og forbedring af time to market

Indhold

Kurset er 2 dages praktisk træning i Scrum som rammeværk og rollen som Scrum Master i en SAFe® organisation.  

 • Introduktion til Scale Agile Framework SAFe®
 • Agile principper og værdier
 • SAFe® Lean-Agile mindset og Agile praksis
 • Scrum Master rolle i SAFe®
 • Agile tilgang i Agile teams og Agile organisation
 • Integration af Scrum- og Kanban-praksis
 • Facilitering af Scrum-events og arbejde agilt
 • Sprint Planning, Daily Stand-up, Sprint Review, Sprint Retrospective
 • Forberedelse til PI Planning
 • Teamsamarbejde og præstation
 • Bygning af højtydende teams i IT organisationer
 • Konflikthåndtering og beslutningstagning
 • Understøttelse af PI Planning og eksekvering
 • Forberedelse og gennemførelse af PI Planning
 • Sporing og monitorering af fremdrift
 • Forbedring af flow og leverance
 • Agile udviklingsinitiativer i korte iterationer
 • Agile release train i agile teams
 • Identifikation og fjernelse af forhindringer
 • Lær at lede Agile transformationer
 • Relation til Product Owner
 • Leading SAFe® i hele organisationen
 • Relation til andre SAFe® kurser og Lean portofolio
Til Professionel Scrum Master Kursus

Kursisterne siger

Fantastisk kursus. Utrolig god struktur i undervisningen samt godt kursusmateriale. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret. Tusind tak – det har virkelig betydet alverden for mig.

Biljana Stanisavic

Udviklings og Forenklingsstyrelsen logo

5 out of 5 stars

SAFe®certificering

Dette SAFe® kursus inkluderer en certificering som Compass Scrum Master, og som ekstra bonus vil du også modtage én token til at opnå SAFe® Scruim Master certificering. For at forbedre dine chancer for at bestå certificeringsprøven, vil du have adgang til en test-simulator, der giver dig mulighed for at øve dig ubegrænset til den endelige eksamen. Efterfølgende certificeringsforsøg hos SAFe® vil koste ca. 200 USD.

Certificering udgøres af en MC test efter endt kursus, som du tager online. Ønsker du at overbygge dette kursus med akademiets Agile Coach uddannelse og Agile Coach certificering PAC®, så er dette kursus merit givende.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Forudsætninger

Der er ingen formelle forudsætninger for at deltage i dette kursus. Det er dog en fordel at have en grundlæggende forståelse af Agile og Scrum.

Kursus overbygning

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Scrum og Agile, så svarer dette kursus også til to dage af Agil Coach uddannelsen.

Til alle Scrum kurser

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Andreas Slavensky

  Andreas er uddannet civilingeniør med mange års erfaring med innovation, startups og produktudvikling. Han var blandt de første i Danmark til at anvende Scrum, og har udover at undervise i Scrum og Agile hos Compass, har han også undervist på Aalborg universitet. Ud over Agile og Scrum Coach, er Andreas også certificeret Lean Specialist.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som iværksætter, produkt- og service udvikling. Han har hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med Lean, Scrum og Agile og underviser på akademiets kurser inden disse områder. Niels underviser efter metoder fra ”Training from the Back of the Room”, How to fix your Scrum, Management 3.0 og 7 Death of Scrum. Niels er certificeret Agile Coach, LMBB, CSSBB, PSM og CSSMBB.

Relaterede kurser

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps