Scrum Master II

Med PSM®II-certificering | København & Aarhus | 2 dage

Scrum Master top up kursus med forberedelse til din PSM®II certificering hos Scrum.org

På dette kursus vil du lære mere om rollen som Scrum Master og hvordan man får Scrum til at fungere bedre- Forløbet er rettet mod Scrum Masters, der ønsker at vide mere om Scrum og optimere deres teams eller organisations performance. Det er ikke et krav at være certificeret, men det er en stor fordel at have en certificering fra Compass, Scrum.org eller Scrum Alliance.

Vi lærer dig, hvad der skal til for at skabe og implementere og optimere et professionelt Scrum miljø i en organisation. Du vil lære at coache, facilitere og skabe effektive Scrum teams. Og undervejs lærer du mere om forretningsudvikling, proces og organisationsudvikling, forretningsanalyse og Scrum implementeringer.

Scrum Masters rolle er mere fremtrædende i dag end nogensinde før. Efterhånden som organisationer vokser i størrelse, vokser behovet for en klar beslutningsproces. Med Scrums popularitet på tværs af forskellige organisationstyper er Scrum Masters blevet afgørende for forretningsprocesser, der er afhængige af et konsistent resultat og kunders reaktion.

Målgruppe

Dette kursus er et videregående Scrum kursus for dem, der allerede har praktisk erfaring i rollen som Scrum Master eller bare ønsker at være forkant med de nødvendige værktøjer og metoder til at optimere Scrum.

Kurset er for både private og offentlige ledere, specialister, udviklere og nøglemedarbejdere.

Indhold

Scrum Master kurset er 2 dages praktisk træning i Scrum som rammeværk og rollen som Scrum Master. Scrum boards, Scrum model, agile principper, værktøjer, metoder og meget mere. På Scrum Master uddannelse lærer du de værktøjer, du har brug for: 

 • Anti Scrum
 • 7 Death of Scrum
 • Fixing your Scrum
 • De værktøjer, evner og roller det kræver for at være en effektiv Scrum Master 
 • De værdier Scrum Masteren bør træffe beslutninger ud fra 
 • Servant leadership rollen 
 • Scrum Masteren som katalysator for en effektiv product owner 
 • Metoder til forbedring af arbejdsmiljø 
 • Metoder til katalysering af agilitet 
 • Metoder og teknikker til forbedring af teamets produktivitet 
 • Servant leadership 
 • Scrum Master certificering 
 • Faldgruber
Til Akademiets Scrum Master Kursus

Kursisterne siger

Fantastisk kursus. Utrolig god struktur i undervisningen samt godt kursusmateriale. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret. Tusind tak – det har virkelig betydet alverden for mig.

Biljana Stanisavic

Udviklings og Forenklingsstyrelsen logo

5 out of 5 stars

Dit udbytte

Du vil efter kursus kunne sætte ekstra fart på udvikling og innovation.  

 • Vi lærer dig, hvad der skal til for at skabe og implementere et professionelt Scrum-miljø i en organisation.
 • Du lærer, hvordan du kan coache mere effektivt 
 • En dybere forståelse af dine opgaver som Scrum Master 
 • Lær at organisere et professionelt Scrum-miljø 
 • Lær at optimere de forskellige Scrum events 
 • Lær at udvikle teams 
 • Lær effektiv konflikt håndtering 
 • Du vil blive coachet i forhold til de udfordringer, som du eller dine medkursister står over for i hverdagen. 
 • Inklusiv i dit kursus honorar er PSM®II Scrum certificering 

Udbytte for virksomheden

Når du sender en medarbejder på vores Scrum Master kursus, investerer du i hele din virksomheds fremtid. Her er, hvad din virksomhed får ud af det:

 • Din produktudvikling bliver mere kundecentreret
 • Dine projekter bliver mere effektive
 • Forbedret teamkommunikation
 • Styrket risikohåndtering
 • Højere ROI
 • Bedre stakeholder management
 • Agil transformation
 • Målbar succes

PSM®II-certificering

Dette kursus inkluderer en certificering som Compass Scrum Master II, og som ekstra bonus vil du også modtage én token til at opnå Professionel Scrum Master PSM®II certificering hos Scrum.org. For at forbedre dine chancer for at bestå certificeringsprøven, vil du have adgang til en professionel test-simulator, der giver dig mulighed for at øve dig ubegrænset til den endelige eksamen. Efterfølgende certificeringsforsøg hos Scrum.org vil koste 250 USD.

Scrum Master II certificering udgøres af en MC test efter endt kursus, som du tager online. Ønsker du at overbygge dette kursus med akademiets Agile Coach uddannelse og Agile Coach certificering PAC®, så er dette Scrum Master kursus en del af uddannelsen og du kan få merit.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Forudsætninger

Vi vil antage, at du er bekendt med det grundlæggende i Scrum på PSM I niveau. Du har måske deltaget på akademiets Scrum Master kursus eller tilsvarende. 

Kursus overbygning

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Scrum og Agile, så svarer dette kursus også til to dage af Agil Coach uddannelsen.

Til alle Scrum kurser

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Andreas Slavensky

  Andreas er uddannet civilingeniør med mange års erfaring med innovation, startups og produktudvikling. Han var blandt de første i Danmark til at anvende Scrum, og har udover at undervise i Scrum og Agile hos Compass, har han også undervist på Aalborg universitet. Ud over Agile og Scrum Coach, er Andreas også certificeret Lean Specialist.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som iværksætter, produkt- og service udvikling. Han har hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med Lean, Scrum og Agile og underviser på akademiets kurser inden disse områder. Niels underviser efter metoder fra ”Training from the Back of the Room”, How to fix your Scrum, Management 3.0 og 7 Death of Scrum. Niels er certificeret Agile Coach, LMBB, CSSBB, PSM og CSSMBB.

Relaterede kurser

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps