Toyota Way 2.0 Speed of Innovation

Mesteren lærer af lærlingen | Toyota lærer af Tesla | 2 dage

Lær om hvordan Toyota nu lærer af verdens hurtigst voksende virksomhed - Tesla

Tesla er en af verdens hurtigst voksende virksomheder, og overgår gigantiske virksomheder som Amazon, Facebook og Google. Så hvad er det de kan, og hvad er det de gør anderledes? Det er Toyota nu begyndt at tage til sig, og akademiet har studeret udviklingen med stor interesse. På dette kursus får du nogle af de vigtigste indsigter.

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til ledere, specialister, konsulenter og nøglemedarbejdere på alle niveauer, som ønsker indsigt i Tesla's måde at drive innovation og udvikle produkter. Toyota Way 2.0 kurset henvender sig til alle virksomhedsfunktioner, både private og offentlige ledere og nøglemedarbejdere.

Indhold

De 2 dage afvikles som reflektioner over hvordan Tesla opererer, herunder særligt hvordan de udvikler produkter og processer.

 • Introduktion til Tesla og Elon Musk
 • Tesla Speed og innovation
 • Toyota Way kontra Tesla Way
 • Tesla innovationskultur
 • Tesla produktionsprincipper
 • Tesla forretningsstrategi
 • Elon Musk ledelsesfilosofi
 • Teslas fremtid
 • Lektioner fra Tesla
 • Workshop og afsluttende diskussioner
Alle Lean kurser

Kursisterne siger

Fantastisk kursus. Utrolig god struktur i undervisningen samt godt kursusmateriale. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret. Tusind tak – det har virkelig betydet alverden for mig.

Jeppe Jensen

Bang & Olufsen

5 out of 5 stars

Dit udbytte

 • Du bliver introduceret for "Tesla Way" som innovationsmetode, mindset, proces og principper
 • Forstå Tesla – baggrund, historie og den nye måde at tænke på
 • Forstå, hvad der skal til for at få "Tesla Way" til at fungere
 • Forstå, hvorfor Tesla Way måske ikke fungerer for dig, og hvordan dette kan ændres
 • Du vil blive inspireret til at bygge videre på din virksomheds eksisterende agile produktudviklingsmetoder
 • Lær hvordan Teslas flade organisationsstruktur fremmer innovation og effektivitet. Forstå hvordan Tesla bruger AI og digital self-management til at drive deres forretning. Få indsigt i Teslas feedback loops og hvordan de bruger dem til konstant forbedring.

Udbytte for virksomheden

Vi er overbeviste om, at alle virksomheder gerne vil kunne udvikle i samme tempo som Tesla.

 • Forstå Teslas principper for udvikling
 • Lær at udvikle hurtigere
 • Lær at optimere kvaliteten i produktionen
 • Forstå samspillet mellem SW og HW-udvikling
 • Lær at udvikle Cost effektive produkter
 • Få værktøjer og strategier til at implementere Teslas flade organisationsstruktur, AI og digital self-management teknikker, samt feedback loops i din egen organisation.

Forudsætninger

Der er ingen forudsætninger for deltagelse. På kurset får du alt du skal bruge. Vi stiller skarpt på Tesla og du får både teoretisk viden og dertil knyttede gode værktøjer.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Kursus overbygning

Bliver du efter kurset tændt på at lære mere om Scrum og Agile, så svarer dette kursus også til to dage af Agile Coach uddannelsen.

Underviserne

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Andreas Slavensky

  Andreas er uddannet civilingeniør med mange års erfaring med innovation, startups og produktudvikling. Han var blandt de første i Danmark til at anvende Scrum, og har udover at undervise i Scrum og Agile hos Compass, har han også undervist på Aalborg universitet. Ud over Agile og Scrum Coach, er Andreas også certificeret Lean Specialist.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet civilingeniør og har 20 års erfaring som iværksætter, produkt- og service udvikling. Han har hjulpet både danske og internationale virksomheder i gang med Lean, Scrum og Agile og underviser på akademiets kurser inden disse områder. Niels underviser efter metoder fra ”Training from the Back of the Room”, How to fix your Scrum, Management 3.0 og 7 Deaths of Scrum. Niels er certificeret Agile Coach, LMBB, CSSBB, PSM og CSSMBB.

Relaterede kurser

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps