Byg din Egen ChatGPT

Kan jeg bygge flere ChatGPT'er med forskellige kompetencer?

Hvordan bygger du din egen private ChatGPT?

Introduktion til byg en ChatGPT

ChatGPT kan finde ustrukturerede viden hurtigt og effektivt. Og ChatGPT kan servere det på en let tilgængelig måde der gør det nemt for dig at få fat i den viden. Men hvad med al den viden som er specifik for din egen virksomhed, eller et område af din virksomhed, f.eks. jobinstruktioner, kundeservice, IT service eller forskningsresultater i PDF'er? Kan ChatGPT hjælpe med at dele den viden, og uden at alle andre uvedkommende også får adgang til den? Svaret er Ja, og du kan lære det på akademiets ChatGPT kurser.

Byg din egen ChatGPT

Kan jeg så opsætte min egen version af ChatGPT, og fodre den med vores egne jobinstruktioner så mine kolleger kan finde dem? Det er muligt at opsætte en tilpasset version af ChatGPT med dine egne følsomme data, så ingen andre har adgang til den. Allerede på akademiets grundlæggende ChatGPT kursus vil vi komme ind på mulighederne, og på akademiets ChatGPT Practitioner kursus kommer vi dybere. Alternativt, kan du lære om det hele på akademiets 4 dages AI kursus.

Det kræver en privat installation på jeres egne servere eller et sikkert cloud-miljø. Her er nogle vigtige overvejelser og trin:

  1. Licens og Teknologi, Entreprise versionen: Du skal have adgang til den relevante teknologi og licenser.
  2. Datasikkerhed: Sikre, at alle følsomme data forbliver beskyttet og overholder relevante databeskyttelseslove (som GDPR).
  3. Infrastruktur: Opsætte en robust og sikker infrastruktur for at køre modellen. Dette kan kræve betydelige serverressourcer.
  4. Tilpasning og Træning: Tilpasse og træne ChatGPT 4 med dine egne data, så den bedre forstår og reagerer på specifikke interne behov.
  5. Vedligeholdelse og Support: Sørge for løbende vedligeholdelse, opdateringer og teknisk support.
  6. Compliance og Etik: Overveje etiske og compliance-relaterede spørgsmål ved brug af AI i din virksomhed.

Det er vigtigt at arbejde sammen med IT-eksperter og eventuelt juridiske rådgivere for at sikre, at alt er sat op korrekt og sikkert. Vil du have flere detaljer om, hvordan en sådan opsætning kunne se ud for din virksomhed, så deltag på akademiets ChatGPT Practitioner kursus.

AI til intern vidensdeling

Læs mere om, hvordan ChatGPT kan hjælpe med at finde og dele viden internt i jeres virksomhed. ChatGPT vidensdeling. Lær mere på AI kursus.

Lær at bygge din egen ChatGPT

AI og ChatGPT kan være en stærk katalysator for innovation. Akademiets ChatGPT Practitioner kursus er designet til at hjælpe dig til at forstå og udnytte potentialet i ChatGPT. Gennem praktisk træning og relevante eksempler vil du lære at bruge ChatGPT og opnå målbare resultater.

Kurser