ChatGPT Kursus Practitioner

ChatGPT Kursus | København & Aarhus | 2 Dage Practitioner

På vores ChatGPT-kursus får du praktisk erfaring gennem øvelser. Du vil også modtage en omfattende liste over anvendelsesmuligheder for ChatGPT og AI i hele virksomheden.

Dette ChatGPT-kursus tilbyder en praktisk tilgang med interaktive øvelser, der dykker ned i de avancerede funktioner af ChatGPT. Kurset er designet til at inspirere deltagerne, og ved kursets afslutning vil du være udstyret med en skræddersyet liste over, hvordan din virksomhed effektivt kan implementere ChatGPT og AI for at optimere arbejdsprocesser.

Relaterede kurser

Henvender sig til

Kurset er tilpasset forretningsbrugere uden kendskab til programmering eller kodning. Kurset er ideelt for nøglemedarbejdere og ledere, der ønsker at lade sig inspirere og udvide sin horisont til optimering af alt arbejde foran en computer gennem anvendelse af kunstig intelligens AI.

Uanset din branche eller rolle, hvis du har ambitioner om at forbedre effektiviteten og kvaliteten af dit arbejde ved hjælp af AI, vil dette kursus give dig de nødvendige redskaber. Det er et godt kursus hvor du får nye færdigheder.

Dit udbytte

Effektiviser din arbejdsdag: Efter kurset vil du være i stand til at bruge ChatGPT til at strømline daglige opgaver, fra e-mail korrespondance til rapportering, hvilket kan gøre din hverdag mere produktiv.

Problemknuser med AI: Du lærer at bruge ChatGPT til at tackle komplekse udfordringer, hvilket giver dig mulighed for at finde hurtige og innovative løsninger på arbejdsrelaterede problemstillinger.

Teknologiens fremtid: Gennem kurset får du de nødvendige færdigheder til at navigere og udnytte de nyeste AI-værktøjer, så du kan holde trit med den teknologiske udvikling og forblive konkurrencedygtig. I kurset kommer vi primært til at arbejde med ChatGPT, men vi kommer også omkring Google Gemini, Midjurney og Microsoft Copilot.

Etisk ansvarlighed i praksis: Du bliver klædt på til at forstå og håndtere de etiske aspekter af AI, hvilket er essentielt for ansvarlig implementering af teknologien i din virksomhed eller organisation.

AI-kompetencer: Få en solid forståelse af kunstig intelligens, som er eftertragtede kompetencer på arbejdsmarkedet.

Hands-on erfaring: Du får ikke kun teoretisk viden, men også hands-on erfaring gennem praktiske øvelser, hvor du anvender ChatGPT på reelle data og scenarier fra din egen organisation.

Boost din selvtillid i brugen af AI: Modtag den essentielle træning og support, der gør dig mere selvsikker og dygtig i at anvende ChatGPT i dit arbejde.

Alternative AI teknologier: Kurset har primært fokus på ChatGPT. Men du introduceres også til de andre konkurrerende AI teknologier (Google Gemini, Midjurney og Microsoft Copilot) og hvad de kan i forhold til ChatGPT.

Udbytte for virksomhed

Udvid virksomhedens kompetencer med ChatGPT. Novo Nordisk, Falck, TetraPak, Medicin Rådet mf. er allerede i gang.

Praktisk anvendelser: Du får inspiration til hvor i virksomheden I kan anvende AI.

Alternative AI teknologier: Kurset har primært fokus på ChatGPT. Men du introduceres også til de andre konkurrerende AI teknologier(Google Gemini, Midjurney og Microsoft Copilot) og hvad de kan i forhold til ChatGPT.

Kompetenceudvikling: Kurset er et praktisk hands on kursus, og du kan efter kurset videregive kompetencerne til kolleger.

Praktisk anvendelser: Du får et overblik over hvor i virksomheden I kan anvende AI.

Effektivisering af opgaver: Kurset giver eksempler på hvorledes arbejde kan effektiviseres og udføres nemmere, hurtigere og bedre.

Kritiske faldgruber: Hør om eksempler på hvorledes ChatGPT ofte taler "usandt". Og kursisten trænes i hvor dette kan optræde og hvor man skal være særlig på vagt.

Fokus på etisk ansvarlighed: Kurset understreger vigtigheden af etik inden for AI- og ChatGPT-applikationer, udstyrer dig med viden om bedste praksisser og hjælper din virksomhed med at navigere i de etiske dilemmaer, der kan opstå.

Tværfaglig anvendelighed: ChatGPT kan anvendes på tværs af forskellige afdelinger i din virksomhed, hvilket åbner op for nye muligheder for effektivitet og innovation.

Forbedrede forretningsresultater: Med fokus på at forbedre dine færdigheder, vil kurset hjælpe dig med at anvende AI-teknologi for at nå mere i en bedre kvalitet.

Kursisterne siger

Fantastisk kursus som alle bør deltage på. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret, og han tillod at der opstod diskussion selv når tiden til tider var presset. Dejligt at opleve en underviser som er passioneret for stoffet, det havde en smittende effekt.

Thomas Isaksen

Lægemiddelstyrelsen

5 out of 5 stars

ChatGPT Kursusindhold

Dette intensive to dages kursus i ChatGPT Practitioner er nøje udformet for at guide dig gennem en omfattende læringsproces, der fokuserer på kunsten at promte effektivt. Ved at integrere essensen af både vores ChatGPT Grundkursus og ChatGPT Videregående kursus, tilbyder vi et dybtgående prompt kursus. Dette er specielt designet til at forbedre dine evner i at anvende AI på en måde, der optimerer kommunikationen med ChatGPT i en professionel sammenhæng.

Dag 1. Grundlæggende ChatGPT

 • Introduktion til ChatGPT og AI. Grundlæggende om ChatGPT og AI. Fordele, ulemper, og etiske overvejelser
 • Opsætning og Brug af ChatGPT. Kontooprettelse og grundlæggende brug. Effektive kommandoer og anvendelser
 • Praktiske Øvelser. Simulerede opgaver og mini-projekter. Interaktiv Q&A og feedback sessioner og Prompt Engineering

Dag 2. Videregående ChatGPT

 • Avanceret Forståelse. Dybdegående analyse af funktioner og sprogforståelse. Tilpasning til forskellige markeder og personlighedstyper
 • Strategisk Anvendelse. Integration i arbejdsprocesser og produktivitetsforbedring. Casestudies, inklusive MIT-forskning
 • Innovativ Idegenerering. Avancerede teknikker til kreativ udvikling og brainstorming
 • Avancerede Prompt Teknikker. Prompt Chaining og Counterfactual Prompting. Mere præcise og relevante svar fra ChatGPT. Den perfekte ChatGPT prompt
 • Skab din egen ChatGPT. Skræddersy ChatGPT til specifikke sammenhænge. Trin-for-trin vejledninger
 • Analyse og Optimering af Output. Finjustering af ChatGPTs output for kvalitet og relevans
 • ChatGPT til Dataanalyse. Anvendelse til komplekse dataanalyser og indsigtsgenerering
 • Byg din egen ChatGPT
 • ChatGPT og GDPR samt ChatGPT og Etik
 • Konkurrerende AI teknologier. Introduktion til konkurrerende AI teknologier.
 • Etiske aspekter med anvendelsen af kunstig intelligens AI
 • Diplom. Udstedelse af "ChatGPT Practitioner" diplom
Alle AI Kurser

Certificering

Certificering er frivillig og udgøres af en projektopgave som er en plan for hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI og ChatGPT. Ideer og inspiration til projektopgaven får du på kursusdagene. På den måde har du efter dit ChatGPT kursus en menu-liste over hvor i jeres virksomhed I med fordel kan anvende AI til effektivisering af arbejdet - hurtigere, nemmere og bedre. Når du har gennemført kurset får du under alle omstændigheder et diplom.

Undervisere

 • Kristoffer Hovland

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en af landets førende eksperter indenfor AI og nye teknologier som ChatGPT, Copilot og Midjourney. Kristoffer er beta tester for OpenAI og bruger teknologierne i sit daglige arbejde. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser på akademiets AI kurser. Kristoffer er derudover ansvarlig for alle akademiets teknologier relaterede til kunstig intelligens og AI.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet Civilingeniør fra DTU og har suppleret sin uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering af arbejde, herunder brugen af kunstig intelligens, i både service, produktion og administration. Niels har været fagansvarlig for flere fagområder på DTU's diplomuddannelser.

Sprog

Åbne ChatGPT kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps