ChatGPT Kursus

ChatGPT Kursus | København & Århus | 2 Dage

Udforsk AI’s potentiale og lær at bruge ChatGPT med de mange muligheder. ChatGPT kan meget mere end du tror.

På vores to dages ChatGPT-kursus lærer du alt hvad du skal vide om dette nye værktøj.
Det er sjovt, spændende og vildt, og allerede når du kommer hjem vil du kunne bruge hvad du har lært.

Dagene er fyldte af hands-on øvelser, også gerne med dit eget materiale. Du lærer hvordan ChatGPT kan analysere, forstå, forkorte, oversætte, forenkle, kategorisere, forbedre og formidle. Vi kommer også ind på billede generering og forklarer om aspekter omkring etik, bias og sikkerhed ved brug af AI. Alt kursus materiale er på dansk.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, software prøvelicens, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Dit udbytte

 • AI-Kompetencer: Få en solid forståelse af kunstig intelligens, som er eftertragtede kompetencer på arbejdsmarkedet.
 • Teknologisk Forståelse: Brug to spændende dage på at dykke ned i den nyeste teknologi inden for chatbots og AI, og bliv opdateret på de seneste trends.
 • Kreativ Problemløsning: Gennem vores interaktive øvelser vil du lære at tænke “uden for boksen” og finde innovative måder at bruge ChatGPT på.
 • Etisk Forståelse: Få indsigt i de etiske aspekter af AI, hvilket er en vigtig kompetence i en verden, der i stigende grad er drevet af teknologi.
 • Fremtidssikring: Med den viden og de færdigheder, du opnår, vil du være bedre rustet til at navigere i et arbejdsmarked, der konstant ændrer sig pga. teknologisk innovation.

Udbytte for virksomhed

Dette kursus er en unik kombination af praktiske færdigheder og strategisk indsigt, designet til at give dig konkrete værktøjer og ressourcer, som du kan tage direkte med tilbage til din virksomhed. Her er, hvad du kan forvente:

 • Øget kapacitet: At få ChatGPT til at forstå og forenkle information vil gøre informationssøgning både hurtigere og bedre. Ved du at du kan bede ChatGPT om at lave en færdig PowerPoint præsentation?
 • Erfaringsudveksling: Få insider-tips om “do’s and don’ts” og lær fra både instruktører og medkursister om, hvad der virker, og hvad der ikke gør, når det kommer til ChatGPT.
 • Anvendelsesområder: Alle afdelinger i din virksomhed kan drage nytte af ChatGPT. Vi diskuterer både interne og eksterne anvendelsesmuligheder, fra HR og salg til kundeservice på din offentlige hjemmeside. Ved du at ChatGPT kan finde fejl - og rette dem - i Excel?
 • AI-Etik: Forstå de etiske overvejelser ved at bruge AI i kundeservice og interne processer.

Målgruppen for kurset er

Kurset er designet til nysgerrige, der ønsker at forstå og anvende ChatGPT bedre:

 • Ledere: Forstå muligheder og risici ved værktøjet
 • Marketingmedarbejdere: Få hjælp til idegenerering til kampagner, skab engagerende overskrifter og forbedre SEO gennem nøgleordsoptimering.
 • Kommunikationsmedarbejdere: Forbedre læsevenligheden i dine tekster, og lær at skrive mere samtaleagtige og engagerende tekster.
 • Journalister: Generer hurtigt artikeludkast og ideer til historier.
 • Tekstforfattere: Forbedre din redigeringsproces ved at fjerne unødvendige ord og sætninger, og lær at skrive mere overbevisende call-to-action elementer.
 • Freelancere inden for tekstproduktion: Forbedre din skriveproces, generer nye ideer hurtigere og lær at skrive mere engagerende og overbevisende tekster.
 • Projektledere: Forbedre kommunikationen i dit team og skriv mere overbevisende projektbeskrivelser og rapporter.
 • Finansmedarbejdere: Forstå komplekse finansielle tekster og skriv mere klare og forståelige rapporter.
 • Forsikringsagenter: Skriv mere overbevisende forsikringspolicer og kommunikation.

Kursisterne siger

Fantastisk kursus som alle bør deltage på. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret, og han tillod at der opstod diskussion selv når tiden til tider var presset. Dejligt at opleve en underviser som er passioneret for stoffet, det havde en smittende effekt.

Thomas Isaksen

Lægemiddelstyrelsen

5 out of 5 stars

Kursusindhold

 • Introduktion til ChatGPT, fforståelse for hvordan ChatGPT fungerer.
 • Hvordan kan det ChatGPT værktøjet kan hjælpe dig i dit arbejde? Lær om de mange anvendelser inden for forskellige professioner.
 • Etik, bias og sikkerhed: Forstå de etiske overvejelser og potentielle bias, der kan opstå ved brug af ChatGPT, samt hvordan man sikrer en sikker og ansvarlig brug af teknologien.
 • Oplev gevinsterne ved at bruge ChatGPT. Læs mere om et studie MIT gennemførte.
 • Idegenerering: Lær hvordan du kan bruge ChatGPT til at generere nye ideer til kampagner, artikler, blogindlæg og meget mere.
 • Skrivning og redigering: Lær at skabe ny tekst, uddybe eksisterende tekst, og skrive mere korrekte og effektive emails. Forbedre dine redigeringsfærdigheder ved at lære at fjerne unødvendige ord og sætninger, og lær at skrive mere overbevisende call-to-action elementer.
 • SEO: Hvordan du kan bruge ChatGPT til at vælge relevante nøgleord og forbedre tekstens synlighed i søgemaskiner.
 • Tilpasning af tone og stil: Lær at gøre teksten mere personlig, skrive i forskellige toner der appellerer til din målgruppe, og omskrive teksten fra første person til tredje person.
 • Brug af ChatGPT i forskellige professionelle sammenhænge: Fra at skrive mere effektive jobopslag og ansøgninger i HR, til at forstå komplekse juridiske tekster og skrive mere klare og forståelige juridiske dokumenter.
 • ChatGPT og sociale medier
 • Hvad du skal være opmærksom på i brugen af ChatGPT inklusive do's and don'ts.

Relaterede kurser

Kursus form

Dette to dages ChatGPT kursus er designet til at give dig en dybdegående forståelse af ChatGPT og dens mange anvendelsesmuligheder, uanset om du er leder, beslutningstager eller en medarbejder, der skal bruge teknologien i dit arbejde. Kurset kombinerer teori med praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at arbejde direkte med ChatGPT. Du vil se, hvordan det kan forbedre tekstproduktion og effektivitet i din kontekst.

 • På kursusets første dag introducerer vi ChatGPT og ChatGPT’s mange funktioner. Gennem en række eksempler og øvelser demonstrerer vi, hvordan ChatGPT kan anvendes i forskellige sammenhænge. Du vil få mulighed for at se ChatGPT i aktion og lære de grundlæggende teknikker til at bruge det effektivt.
 • Andendagen er dedikeret til at udforske ChatGPT’s avancerede funktioner mere dybdegående. Her vil du få mulighed for at arbejde med dine egne materialer og projekter, hvilket vil give dig en mere praktisk erfaring. Vi vil undersøge, hvordan du kan integrere ChatGPT i din egen arbejdsproces, og du vil forlade kurset med nye, effektive arbejdsmetoder.

Underviser

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, så både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Torben Madsen

  Torben er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en erfaren underviser og coach med en baggrund i produktions- og serviceoptimering. Torben har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt. Han rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Torben har været i branchen i 18 år, og har tidligere haft roller som Continuous Improvement Manager og udviklingschef.

 • Kristoffer Hovland

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en erfaren underviser indenfor RPA og nye teknologier. Kristoffer har været beta tester for ChatGPT og bruger ChatGPT teknologien dagligt. Han rådgiver virksomheder i brugen af ChatGPT og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Kristoffer er derudover ansvarlig for alle akademiets teknologi relaterede områder.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps