Generativ AI og RPA Kurser

ChatGPT | RPA Power | MobAI | Digital Self Management

Akademiets AI kurser er tilpasset forretningsbrugere. Og du lærer at skabe mærkbare resultater i praksis. Du lærer at bruge AI i hverdagen.

ChatGPT | RPA | MobAI | Design Thinking | ChatBots

Rapid Innovation med AI værktøjer

Vores kurser er designet til dig, der ikke har en teknisk baggrund, og som ønsker at bruge AI i hverdagen. Du sparer tid og forbedrer kvalitet på en og samme tid. Kurserne er rettet mod ledere og beslutningstagere, der arbejder i forretningen og ønsker at mestre brugen af tekniske værktøjer selv.

Tilpasset forretningsbrugere

Selvom akademiets kurser har et teknisk indhold, er de alle designet til forretningsbrugere der ikke har en teknisk baggrund. Der sker en øget digitalisering i forretningens administrative funktioner, og akademiets kurser henvender sig til dig der sidder i forretningen. Det gælder RPA kurser, ChatGPT kurser, MobAI og Tesla kurser.

Efter dit kursus vil du fortsat have adgang til support fra din underviser, der kan hjælpe dig, når du støder på udfordringer. På den måde kommer du fint i gang med at bruge værktøjerne når du kommer hjem.

Lær Tesla rapid innovation

Nye måder at accelerer og forbedre måden hvorpå vi arbejder vinder frem i disse år. Og Agile bruges i dag både i software og hardware udvikling. Det nye er at også AI værktøjer kan accelerere innovation, og Tesla er et godt eksempel på hvordan AI bruges i teknikker som Digital Self Management (DSM) og MobAI.

Effektiviserer arbejdet på kontoret

Arbejder du på et kontor, så forbered dig på at ChatGPT bliver en del af din hverdag. Det er kommet for at blive, og uanset hvad dit arbejde består af, så kan ChatGPT hjælpe med at forenkle og effektivisere dine arbejdsopgaver.

Kontakt os

Tilmeld dig nyheder og opdateringer

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen

Andre spændende kurser