ChatGPT Grundlæggende

Kom i Gang med ChatGPT | Kbh & Aarhus | 1 Dag

Kom i gang med ChatGPT og gør dit arbejde nemmere, hurtigere og bedre. Kurset er perfekt for alle, uanset om du er ny til Generativ AI eller allerede kender til det.

På dagen får du mulighed for at øve dig med ChatGPT fra OpenAI i trygge rammer. Du lærer, hvad prompts er, og arbejder med en bred vifte af eksempler. Der vil være rigelig tid til at stille spørgsmål og anvende det, du lærer, på dine egne opgaver. Som en bonus, får du en e-bog med eksempler på prompts, der kan guide og inspirere dig videre.

Relaterede AI kurser

Deltagerprofil

Dette kursus er til dig, der vil forstå og anvende ChatGPT, uanset din erfaring. Du får en grundig introduktion til ChatGPT. Kurset er perfekt for begyndere. Er du allerede bekendt med ChatGPT, hjælper kurset dig med at dykke dybere og tilpasse teknologien til dine behov. Kurset er åbent for alle, uanset baggrund, og fokuserer på at forbedre dine evner til at bruge AI for bedre resultater. Vi støtter dig i at udvikle dine færdigheder og øge din selvtillid i brugen af ChatGPT.

Overvej akademiets 2-dages ChatGPT Practitioner, hvor du vil udforske alle aspekter af ChatGPT i dybden, og få den viden og de færdigheder, der kræves for at mestre denne banebrydende teknologi.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, software prøvelicens, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Kursisterne siger

Fantastisk kursus som alle bør deltage på. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret, og han tillod at der opstod diskussion selv når tiden til tider var presset. Dejligt at opleve en underviser som er passioneret for stoffet, det havde en smittende effekt.

Thomas Isaksen

Lægemiddelstyrelsen

5 out of 5 stars

Kursusindhold

Kurset lærer dig at bruge ChatGPT korrekt på en lang række forskellige opgaver. Få indblik i hvordan AI kan gøre hverdagen lettere og mere effektiv.

Introduktion til ChatGPT og AI

 • Hvad er ChatGPT?
 • Hvordan fungerer AI?
 • Fordele og ulemper ved AI
 • Etiske overvejelser ved AI

Opsætning og brug af ChatGPT

 • Sådan opretter du en ChatGPT-konto
 • ChatGPT download og ChatGPT login
 • Sådan bruger du ChatGPT dansk
 • Sådan skriver du effektive kommandoer

Anvendelse af ChatGPT

 • Til ideudvikling
 • Til skrivning og redigering
 • Til at forbedre tekster og hjemmesider
 • Til sociale medier
 • Andre anvendelsesmuligheder

Tips og tricks

 • Hvordan undgår du bias og fejl?
 • Hvordan holder du dig sikker?

Yderligere emner

 • ChatGPT Plus
 • ChatGPT 4 vs. 3.5
 • Google Gemini og Microsoft Copilot
 • Advanced Data Analysis
 • Dall-E (billede generering)
Alle Kunstig Intelligens Kurser

Undervisere

Akademiets undervisere er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, så både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Undervisere

 • Kristoffer Hovland

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en erfaren underviser indenfor RPA og nye teknologier. Kristoffer har været beta tester for AI teknologier og bruger ChatGPT teknologien dagligt. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser også på akademiets ChatGPT kurser. Kristoffer er derudover ansvarlig for alle akademiets teknologi relaterede områder.

Dit udbytte

Start eller fortsæt din opdagelse af ChatGPT: Dette kursus er velegnet både for dem, der er nye i AI-verdenen og for dem, der ønsker at udbygge deres viden. Lær det basale om kunstig intelligens og ChatGPT, hvordan man sætter det op, og enkle måder at bruge det på i dagligdagen.

Indblik i ChatGPT og dets praktiske anvendelser: Du vil opdage, hvordan ChatGPT kan anvendes på tværs af forskellige forretningsområder, herunder kundeservice, marketing, og dataanalyse. Dette giver dig mulighed for at se, hvordan AI-teknologi kan bruges i din virksomhed.

Færdigheder i interaktion med ChatGPT: Trin-for-trin vejledning med lette øvelser, der gør det sjovt og nemt at lære at bruge ChatGPT

Praktisk erfaring med ChatGPT-teknologien: Deltagelse i kurset giver dig direkte erfaring med at bruge ChatGPT, fra grundlæggende opsætning til avanceret brug, hvilket sikrer en dyb forståelse og komfort med teknologien.

Lær om de seneste funktioner, inklusiv brug af ChatGPT til at indlæse hjemmesider og Dall-E 3 til billedgenerering: Hold dig opdateret med de nyeste udviklinger inden for AI, herunder evnen til at indlæse hjemmesider og generere billeder, hvilket åbner op for nye kreative og praktiske anvendelser.

Oplev brugen af ChatGPT-appen på både Android og iOS: Få praktisk erfaring med at anvende ChatGPT på forskellige platforme, hvilket sikrer, at du kan udnytte teknologien effektivt uanset enhed.

Modtag en 'prompt-pakke' med best practices og eksempelsætninger til eget brug: Få adgang til en samling af nøje udvalgte prompts-og vejledninger, som du kan bruge som udgangspunkt for dine egne applikationer og eksperimenter med ChatGPT.

Udbytte for virksomhed

Tag skridtet og udvid virksomhedens kompetencer med ChatGPT. Novo Nordisk, Falck, TetraPak, Medicin Rådet mf. er allerede i gang.

Praktisk kompetenceudvikling: Kurset er et praktisk hands on kursus, og du kan efter kurset videregive kompetencerne til kolleger.

Praktisk anvendelser: Kurset giver dig overblik over hvor i virksomheden I kan anvende AI.

Effektivisering af opgaver: Kurset giver eksempler på hvorledes arbejde kan effektiviseres og udføres nemmere, hurtigere og bedre.

Kritiske faldgruber: Kurset giver eksempler på hvorledes ChatGPT ofte taler "usandt". Og kursisten trænes i hvor dette kan optræde og hvor man skal være særlig på vagt.

Grundlæggende eller avanceret læring: Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med AI, vil kurset give værdifulde indsigter – fra grundlæggende introduktion til avancerede teknikker og finjustering af ChatGPT.

Tværfaglig anvendelighed: ChatGPT kan anvendes på tværs af forskellige afdelinger i din virksomhed, hvilket åbner op for nye muligheder for effektivitet og innovation.

Forbedrede forretningsresultater: Med fokus på at forbedre dine færdigheder, vil kurset hjælpe dig med at anvende AI-teknologi for at nå mere i en bedre kvalitet.

Styrket selvtillid i AI-brug: Få den nødvendige træning og støtte til at blive mere selvsikker og kompetent i at arbejde med ChatGPT.

Sprog

Åbne kurser: Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Virksomhedskurser: Dansk eller engelsk sprog og materiale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps