Copilot Kursus

Microsoft Office 365 Copilot | Og andre AI Værktøjer | 2 dage

Lær om Microsoft Copilot værktøjerne sammen med en grundig indføring i AI og andre nye AI værktøjer. Lær hvordan du effektiviserer dit arbejde og de tilhørende værktøjer.

På Microsoft Copilot kursus lærer du om hvordan du mere effektivt kan arbejde med Microsoft Office-suiten. I en verden, hvor både teknologiske fremskridt og arbejdsdynamikken kontinuerligt udvikler sig, er det afgørende at holde trit med de seneste værktøjer. Microsoft har altid været i frontlinjen med at levere nyskabende og produktive løsninger, og Microsoft Copilot er uden tvivl ingen undtagelse.

Relaterede kurser

Dette Copilot kursus er designet til medarbejdere, der allerede har erfaring med Microsoft Office-pakken og ønsker at udforske de innovative funktioner, som Microsoft Copilot bringer til arbejdsprocessen.

Udover Copilot får du også en grundig introduktion til andre AI relaterede værktøjer og metoder. Alt med henblik på at integrere Copilot i din dagligdag og udnytte AI til at forbedre produktiviteten og kvaliteten af deres arbejde.

Kursus Indhold

Microsoft Copilot gennemgår en rivende udvikling, og vi bringer dig up to date med hvordan du kan udnytte den brede funktionalitet i dit daglige arbejde. Vi bruger klart mest tid på Colilot, men du kommer også til at høre om Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate og Continue. Kurset dækker følgende emner:

 • Introduktion til Microsoft 365 Copilot: Hvad det er og hvordan det fungerer
 • Praktiske eksempler på, hvordan Copilot kan forbedre arbejdsgangen i Microsoft Office-programmer som Word, Excel og PowerPoint
 • Generering af effektive prompts med praktiske eksempler på generativ AI
 • Tips og tricks til effektivt at samarbejde med Copilot for at skabe bedre dokumenter, præsentationer og regneark
 • Bedste praksis til at udnytte Copilot til at automatisere gentagne opgaver og øge produktiviteten
 • Andre nye AI værktøjer og trends indenfor AI. Herunder Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate og Continue.

Dette kursus vil give deltagerne en solid forståelse for, hvordan de kan drage fordel af Microsoft Copilot og AI værktøjer til at arbejde smartere, og optimere deres produktivitet i deres daglige opgaver.

Kursus udbytte

Du får en grundig Copilot introduktion og du kan som kursist forvente dig en masse små øvelser:

 • Du får et godt overblik over hvad der røre sig indenfor generativ AI og nye AI værktøjer. Du lære at anvende Copilot der hvor det bringer værdi.
 • Du vil kunne se mulighederne med andre AI værktøjer, herunder Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate og Continue.
 • Øget effektivitet: Ved at indarbejde Microsoft Copilot i din arbejdsgang vil du kunne udføre opgaver hurtigere og mere effektivt, da Copilot kan hjælpe med at generere kode, tekst og forslag baseret på kontekstuelle behov.
 • Forbedret kvalitet: Ved at udnytte Copilots AI-drevne assistance vil du være i stand til at skabe dokumenter og forbedre dokumenter, præsentationer og regneark af højere kvalitet med færre fejl og mere sammenhængende indhold.
 • Bedre samarbejde: Ved at lære bedste praksis til at samarbejde med Microsoft 365 Copilot vil du kunne arbejde mere effektivt sammen med dine kolleger og dele dokumenter og projekter på en mere struktureret og effektiv måde.
 • Mulighed for innovation: Ved at blive fortrolige med Copilots funktioner og muligheder vil du være bedre rustet til at eksperimentere med nye tilgange og ideer i dit arbejde og dermed åbne op for mulighederne for innovation og forbedring.
 • Personlig udvikling: Gennem kurset vil du udvide dine teknologiske færdigheder og blive mere fortrolige med at arbejde med AI-værktøjer, hvilket kan bidrage til din personlige og faglige udvikling. Tilpas Copilot til dine behov.

Med disse fordele vil du kunne styrke dine faglige kompetencer og øge din værdi for din virksomhed. Du får praktisk erfaring med hvordan Copilot hjælper dig med dine daglige arbejdsopgaver. Microsoft 365 Copilot er noget af en game changer.

Kursus form

Du får en grundig introduktion til Microsoft 365 Copilot hvor alle deltagerne kommer igennem en række praktiske hands on øvelser, herunder også mere avancerede funktioner i Microsofts programmer. Alt relateret til die arbejdsopgaver og med rig mulighed for at stille spørgsmål.

Alle AI Kurser

Deltagerprofil | Forudsætninger

Kurset er tilpasset forretningsbrugere der i deres arbejde bringer Microsoft Office 365 Copilot, og ønsker at udføre deres arbejde mere effektivt gennem brugen af Copilot's AI funktionalitet. Øvelser er også tilpasset forretningsbrugere uden forudgående kendskab til AI og kunstig intelligens. Du får hands on erfaring med at integrere Copilot i din dagligdag og Microsoft Teams.

Husk PC med software

Du skal på kurset medbringe din PC med Microsoft Office 365 pakken. Derudover skal du have installeret Microsoft Copilot Pro som koster ca. 170 Kr/måned.

Certificering

Certificering udgøres af en projektopgave som er en plan for hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI og Copilot. Ideer og inspiration til projektopgaven får du på kursusdagene. På den måde har du efter dit Copilot kursus en menu-liste over hvor i jeres virksomhed I med fordel kan anvende AI og Copilot til effektivisering af arbejdet - hurtigere, nemmere og bedre.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviser

Underviser

 • Kristoffer Hovland

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en af landets førende eksperter indenfor AI og nye teknologier som ChatGPT, Copilot og Midjourney. Kristoffer er beta tester for OpenAI og bruger teknologierne i sit daglige arbejde. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser på akademiets AI kurser. Kristoffer er derudover ansvarlig for alle akademiets teknologier relaterede til kunstig intelligens og AI.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet Civilingeniør fra DTU og har suppleret sin uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering af arbejde, herunder brugen af kunstig intelligens, i både service, produktion og administration. Niels har været fagansvarlig for flere fagområder på DTU's diplomuddannelser.

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Malene Jakobsen

Novo Nordisk

5 out of 5 stars

Andre værktøjer ud over MS Copilot

Vi bruger også tid på nye AI værktøjer og AI trends der ruster dig til at hjælpe din virksomhed i gang med AI og Copilot.

 • Ideogram. Et AI-værktøj, der genererer visuelt imponerende billeder fra tekstbeskrivelser. Brugere kan skabe kunstværker, logoer og designs af høj kvalitet med forskellige kunstneriske stilarter og aspekter. Værktøjet tilbyder en gratis plan med begrænsede forespørgsler samt flere betalte planer for mere omfattende brug.
 • Krea.ai. En kreativ AI-platform, der hjælper brugere med at skabe unikke kunstværker, designs og visuelle elementer. Den bruger avancerede algoritmer til at omdanne tekstbeskrivelser til kunstneriske billeder og er velegnet til kunstnere, designere og indholdsskabere.
 • ElevenLabs. Specialiserer sig i tekst-til-tale-teknologi og leverer højkvalitets og realistisk stemmesyntese. Det tilbyder værktøjer til at generere menneskelignende tale fra tekst, hvilket gør det nyttigt til at skabe voiceovers, lydbøger og andet lydindhold.
 • Descript. Et lyd- og video-redigeringsværktøj, der bruger AI til at forenkle redigeringsprocessen. Brugere kan redigere lyd- og videofiler, som om de redigerer et tekstdokument, hvilket gør det let at klippe, kopiere, indsætte og slette sektioner. Descript tilbyder også transskription og samarbejdsfunktioner.
 • Pika. Et AI-værktøj, der animerer billeder ved hjælp af AI. Det forenkler processen med at skabe animerede visuelle effekter, hvilket er nyttigt for kunstnere, designere og indholdsskabere, der ønsker at tilføje bevægelse til deres billeder.
 • Perplexity. En AI-baseret forskningsassistent, der besvarer spørgsmål og leverer information om forskellige emner. Den bruger naturlig sprogbehandling til at forstå forespørgsler og generere detaljerede, præcise svar, hvilket gør den til et værdifuldt værktøj for studerende, professionelle og forskere.
 • Suno.Et AI-værktøj, der skaber musik via AI. Det bruger avancerede algoritmer til at komponere og producere musikstykker, hvilket giver musikere og producenter en innovativ måde at eksperimentere med og skabe musik.
 • Power Automate: En tjeneste, der hjælper brugere med at skabe automatiserede arbejdsprocesser mellem apps og tjenester for at synkronisere filer, få meddelelser, indsamle data og mere. Det er en del af Microsoft Power Platform og er designet til at øge produktiviteten gennem automatisering.
 • Continue: Continue. Et plugin til Visual Studio Code, som bruger store sprogmodeller (LLM) til at forstå og komme med forslag til kodeændringer. Det hjælper udviklere med at forbedre deres kode og øge produktiviteten ved at levere intelligente forslag baseret på koden, de arbejder på.

Sprog og online materialer

Der undervises på dansk. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps