Google Gemini Kursus

Generativ AI med Google Gemini | 2 dage

Lær om Google Gemini og hvordan du kommer i gang. Lær hvordan du effektiviserer dit arbejde i hverdagen med Gemini

Formålet med dette kursus er at give deltagerne en grundig forståelse af Google Gemini, herunder dets funktioner, anvendelsesområder og hvordan man effektivt kan implementere det i dit daglige arbejde og forskellige projekter.

Relaterede kurser

Dette kursus er designet til forretningsbrugere der ønsker at bruge AI til at arbejde mere effektivt. Der er ingen forudsætninger for at deltage, og kurset er tilpasset brugerer der ikke har en IT teknisk uddannelse.

Kursus Indhold

Microsoft Google Gemini gennemgår en rivende udvikling, og vi bringer dig up to date med hvordan du kan udnytte den brede funktionalitet i dit daglige arbejde. Kurset dækker følgende emner:

 • Introduktion til Google Gemini: Hvad det er og hvordan det fungerer
 • Opsætning, installation og konfiguration
 • Integration med eksisterende systemer
 • Praktiske eksempler på, hvordan Google Gemini kan forbedre
 • Generering af effektive prompts med praktiske eksempler
 • Tips og tricks til effektivt at samarbejde med Google Gemini for at skabe bedre dokumenter, præsentationer og regneark
 • Bedste praksis til at udnytte Google Gemini til at automatisere gentagne opgaver og øge produktiviteten
 • Etik og sikkerhed omkring brugen af AI i arbejdsprocessen
 • Dataindsamling og forberedelse
 • Træning af modeller
 • Optimering af modeller
 • Fejlfinding og forbedring
 • Praktiske anvendelser
 • Casestudier og eksempler
 • Implementering i forskellige brancher

Dette kursus vil give deltagerne en solid forståelse af, hvordan de kan drage fordel af Google Gemini til at arbejde smartere, ikke hårdere, og optimere deres produktivitet i deres daglige opgaver.

Kursus udbytte

Du får en grundig introduktion til Google Gemini og du kan som kursist forvente dig en masse praktiske øvelser:

 • Øget effektivitet: Ved at lære at integrere Google Gemini i din arbejdsgang vil du kunne udføre opgaver hurtigere og mere effektivt, da Google Gemini kan hjælpe med at generere tekst eller kode og forslag baseret på kontekstuelle behov.
 • Forbedret kvalitet: Ved at udnytte Google Gemini AI-drevne assistance vil du være i stand til at skabe dokumenter, præsentationer og regneark af højere kvalitet med færre fejl og mere sammenhængende indhold.
 • Mulighed for innovation: Ved at blive fortrolige med Google Gemini funktioner og muligheder vil du være bedre rustet til at eksperimentere med nye tilgange og ideer i dit arbejde og dermed åbne op for mulighederne for innovation og forbedring.
 • Personlig udvikling: Gennem Gemini kurset vil du udvide dine teknologiske færdigheder og blive mere fortrolige med at arbejde med AI-værktøjer, hvilket kan bidrage til din personlige og faglige udvikling.

Med disse fordele vil du kunne styrke dine faglige kompetencer og øge din værdi for din virksomhed. Du får praktisk erfaring med hvordan Google Gemini hjælper dig med dine daglige arbejdsopgaver. Google Gemini er noget af en game changer.

Kursus form

Du får en grundig introduktion til Google Gemini hvor alle deltagerne kommer igennem en række praktiske øvelser, herunder også mere avancerede funktioner i Google Gemini. Alt relateret til dit daglige arbejde.

Alle AI Kurser

Deltagerprofil

Kurset er tilpasset forretningsbrugere der i deres daglige arbejde bringer Google Gemini, og ønsker at udføre deres arbejde mere effektivt gennem brugen af Google Gemini's AI funktionalitet. Øvelser er også tilpasset forretningsbrugere uden forudgående kendskab til AI og kunstig intelligens. Du får hands on erfaring med at integrere Google Gemini i din dagligdag.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviser

Underviser

 • Kristoffer Hovland

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en af landets førende eksperter indenfor AI og nye teknologier som ChatGPT, Google gemini og Copilot. Kristoffer er beta tester for OpenAI og bruger teknologierne i sit daglige arbejde. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser på akademiets AI kurser. Kristoffer er derudover ansvarlig for alle akademiets teknologier relaterede til kunstig intelligens og AI.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet Civilingeniør fra DTU og har suppleret sin uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering af arbejde, herunder brugen af kunstig intelligens, i både service, produktion og administration. Niels har været fagansvarlig for flere fagområder på DTU's diplomuddannelser.

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Malene Jakobsen

Novo Nordisk

5 out of 5 stars

Sprog og materialer

Der undervises på dansk. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Andre spændende kurser

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps