Midjourney Grundkursus

Visuel AI Kursus | Kbh & Aarhus | Certificeret 2 Dage

Få overblik over potentialet med Midjourney og de andre visuelle teknologier til billede manipulation.

Dette AI Midjourney kursus er et "hands-on" grundkursus med inspirerende interaktive øvelser hvor du lærer Midjourney's funktionalitet og anvendelser. Kurset er ikke kun teori, det er et "hands-on" kursus hvor du får værktøjerne i hænderne. Efter kurset vil du have et overblik over hvor i din virksomhed i med fordel kan anvende Midjourney.

Relaterede AI kurser

Henvender sig til

Kurset henvender sig til dig der skal hjælpe virksomheden i gang med AI billeder, og ønsker at lære værktøjets funktionalitet. Du får "hands-on" erfaring med de vigtigste funktionaliteter i Midjourney.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, software prøvelicens, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Indhold

Midjourney kurset er et hands-on kursus der introducerer dig til alle de vigtigste anvendte Midjourney værktøjer, så du får et overblik over hvor og hvordan det kan anvendes. Du vil lære om:

 • Introduktion til Midjourney
 • Hvad kan Midjourney, og hvad kan programmet ikke
 • Brugergrænsefladen
 • Prompts til Midjourney
 • Eksempler på billedmanipulation
 • Import af billeder
 • Generering af billeder
 • Casestudies og eksempler på, hvordan Midjourney kan anvendes i professionel billedproduktion
 • Forskellige stilarter og deres indflydelse på billeder
 • Stemning og deres indflydelse på billeder
 • Træning i at vælge og justere kamera perspektiv, stilarter, lys sætning
 • Alternative teknologier til Midjourney

Certificering

Certificering udgøres af en projektopgave som er en plan for hvor i din virksomhed / afdeling / team I med fordel kan anvende Midjourney AI. Ideer og inspiration til projektopgaven får du på kursusdagene. På den måde har du efter kurset en menu-liste over hvor i jeres virksomhed I med fordel kan anvende AI til effektivisering af arbejdet - hurtigere, nemmere og bedre.

Alle AI Kurser

Underviser

Akademiets underviser har meget praktisk erfaring med AI, og har fulgt udviklingen i takt med at ChatGPT og Midjourney er blevet udviklet.

Undervisere

 • Eva Pesik Nielsen

  Eva er uddannet mediegrafiker og er en af landets førende eksperter indenfor visule generativ AI. Hun har hjulpet en lang række virksomheder i gang med brugen af visuelle AI værktøjer og Midjourney. Hun bruger generative AI værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre AI værktøjer. Eva underviser i akademiets visuelle AI værktøjer.

 • Hege Dalsgaard

  Hege er uddannet grafisk designer og har i stor erfaring i arbejdet med AI i grafisk design. Hun har hjulpet en lang række virksomheder i gang med brugen af AI og Midjourney. Hun bruger Adobe’s grafiske AI værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre AI værktøjer. Eva underviser i akademiets visuelle AI værktøjer.

Sprog

Kurset afholdes på dansk med dansk kursusmateriale.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps