Banner Image

AI Manager Kursus | Værktøjer i Hænderne

Hands on AI Værktøjer | København | 4 Dage

Dette er ikke et teoretisk kursus. Kun ved at få værktøjerne i hænderne forstår du mulighederne. Derfor er dette et "hands on" værktøjskursus. Du afslutter kurset med en videns-liste over anvendelser i din egen virksomhed.

Vores man er "if you want to learn it - do it". Så på dette kursus bruger vi ikke meget tid på neurale netværk teori. I stedet får du fra dag et "hands on" med AI værktøjer. Kun derigennem vil du forstå det vidtrækkende muligheder. De mest anvendte værktøjer får du i hænderne, herunder ChatGPT og Midjourney.

AI værktøjerne

Kurset udgøres af 2 moduler, og hvert modul afsluttes med en projektopgave med konkrete anvendelser i din egen virksomhed. På kurset kommer vi igennem værktøjerne:

 • MS Copilot
 • ChatGPT Plus
 • Midjourney
 • Ideogram
 • Descript
 • Suno
 • Power Automate
 • Adobe Firefly AI
 • Google Gemini
 • Amazon Claude

Relaterede kurser

AI Manager kursus udbytte

AI Kurset har indsatsområder der klæder dig på til den nye AI verden, og derudover vil du også være i stand til at vejlede både ledelsen og kolleger i hvor og hvorledes I kan få gavn af AI værktøjerne.

 1. At give dig "hands on" erfaring med markedets vigtigste og dominerende AI værktøjer, med deres muligheder og begrænsninger; herunder specielt ChatGPT og Midjourney.
 2. Introduktion til værktøjerne Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate, Firefly, Adobe AI og Continue. Efter kurset forstår du hvor og til hvad du kan bruge disse værktøjer.
 3. At give dig AI cases og inspiration til hvor og hvordan værktøjerne kan effektivisere virksomhedens opgaver og hvorledes de kan udføres nemmere, hurtigere, bedre og på den måde skabe værdi
 4. Hvert modul afsluttes med at du genererer en inspirations-liste over hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI.
 5. Du får hands om erfaring med det markedsførende generative billede AI værktøj Midjourney.

Efter kurset vil du være i stand til at rådgive ledelsen om anvendelsen af AI, herunder hvor og hvordan AI værktøjer kan implementeres fordelagtigt på tværs af virksomhedens funktioner.

Deltagerprofil

Kurset i kunstig intelligens (AI) er målrettet alle der skal i gang med at bruge AI. Det er ikke et kursus for IT udviklere, men et værktøjskursus til forretningsbrugere der selv vil lære det. Derudover vil du også være i stand til at vejlede både kolleger og ledelsen i hvor I med fordel kan anvende værktøjerne.

Kurset er et praktisk "hands on - can do" kursus, hvor du får de vigtigste værktøjer i hænderne så du forstår muligheder og begrænsninger. Der er ingen programmering i kurset. Kurset er tilbasset forretningsbrugere uden dyb IT forståelse, og ikke IT afdelingen.

Ellers henvender kurset sig både til private og offentlige nøglemedarbejdere, specialister, konsulenter, udviklere og ledere, der ønsker at arbejde med AI.

Kursus Indhold

På kurset får du de vigtigste AI værktøjer i hænderne gennem mange små case øvelser, og du vil få hands on erfaring med markedets førende, herunder ChatGPT og Midjourney. Derudover vil du også blive introduceret til Ideogram, Krea.ai, ElevenLabs, Descript, Pika, Perplexity, Suno, Power Automate, Firefly og Continue.

Du vil samtidig få inspiration til hvor og hvordan I vil kunne anvende værktøjerne på tværs af virksomhedens funktioner - support, service, salg, marketing, IT, forretningsudvikling mf. Kurset udgøres af 2 moduler, fordelt på 2*2 dage. Hver af de 2 moduler afsluttes med en liste over hvor i din virksomhed du vil kunne anvende AI værktøjerne.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Certificering

Certificering udgøres af 2 projektopgaver som er en plan for hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI. Ideer og inspiration til projektopgaverne får du på kursusdagene. På den måde har du efter kurset en liste over hvor i jeres virksomhed I med fordel kan anvende AI til effektivisering af arbejdet - hurtigere, nemmere og bedre. Projektopgaverne omhandler;

 • Hvor kan min virksomhed kan jeg anvende AI værktøjerne
 • Hvor kan min virksomhed bruge ChatGPT og andre AI værktøjer som jeg lærer om
 • Hvor kan min virksomhed bruge Midjourney og andre AI værktøjer som jeg lærer om

Husk PC med software

Vi bruger PC på alle 2 moduler, og du skal selv medbringe PC med følgende software;

 • Modul GPT: Installer ChatGPT Plus. Koster 20 USD/md
 • Modul MID. Midjourney Basis. Koster 10 USD/md.
Alle AI Kurser

Det lærer du om

Effektiviser din arbejdsdag. Efter kurset vil du være i stand til at anvende de mest anvendte AI værktøjer, herunder ChatGPT, Copilot og Midjourney. Derudover får du et godt overblik over de mange nye AI værktøjer der er kommet på markedet.

Problemknuser med AI. Du lærer at bruge AI til at tackle komplekse udfordringer, hvilket giver dig mulighed for at finde hurtige og innovative løsninger på arbejdsrelaterede problemstillinger.

Klar til teknologiens fremtid. Gennem kurset får du de nødvendige færdigheder til at navigere og udnytte de nyeste AI værktøjer, så du kan holde trit med den teknologiske udvikling og forblive konkurrencedygtig.

Etisk ansvarlighed i praksis. Du bliver klædt på til at forstå og håndtere de etiske aspekter af AI, hvilket er essentielt for ansvarlig implementering af teknologien i din virksomhed eller organisation.

AI-kompetencer. Få en solid forståelse af kunstig intelligens, som er eftertragtede kompetencer på arbejdsmarkedet.

Hands-on erfaring. Kurset giver dig ikke kun teoretisk viden, men også hands-on erfaring gennem praktiske øvelser, hvor du anvender ChatGPT og Midjourney på reelle data og scenarier fra din egen organisation.

Certificeret AI Manager. Du bliver certificeret AI Manager. Certificering udgøres af en projektopgave om hvor og hvordan i kan anvende AI i din virksomhed.

Virksomhedens udbytte

Hvor og hvordan. Lær hvor og hvordan I kan bruge AI til at gøre jeres arbejde smartere og hurtigere.Herunder også hvordan i kan bruge AI i Copilot Office pakken som alle i virksomheden bruger. Du kommer hjem med hele 3 projektopgaver der omhandler hvor i din virksomhed I med fordel kan anvende AI.

Øget produktivitet. Du vil få konkrete måder hvorpå du vil kunne øge kontormedarbejderens produktivitet - væsentligt.

Øget kvalitet. Du vil få tips og tricks til hvordan du kan bruge AI til at øge kvaliteten af dit arbejde. - væsentligt.

Overblik over kommercielle AI værktøjer. Kursisten får overblik over de vigtigste AI værktøjer, og kan dermed vejlede ledelsen i disse. Herunder ChatGPT, Midjourney, Copilot MS Office, OpenAI's Sora, Dall-E. Google Gemini og mange flere.

Arbejd smartere. Kursisten vil efter kurset kunne vejlede ledelsen i hvordan jeres daglige opgaver kan udføres mere effektivt. Med AI kan I automatisere og forbedre mange processer.

Kompetencer der tæller. Jeres teams styrkes med viden om AI, så I kan tage klogere beslutninger og arbejde mere effektivt.

AI projektopgave. Din AI Manager certificering udgøres af 3 små projektopgaver der kan vejlede ledelsen i hvor og hvordan I med fordel kan anvende AI i jeres virksomhed.

Kursisterne siger

Fantastisk kursus som alle bør deltage på. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret, og han tillod at der opstod diskussion selv når tiden til tider var presset. Dejligt at opleve en underviser som er passioneret for stoffet, det havde en smittende effekt.

Thomas Isaksen

Lægemiddelstyrelsen

5 out of 5 stars

Undervisere

Akademiets undervisere er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring med AI. De har alle været beta testere på OpenAI' værktøjer og fulgt udviklingen i takt med at ChatGPT og Midjourney er blevet udviklet.

Undervisere

 • Kristoffer Hovland

  Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og har senere overbygget med AI studier ved MIT i Boston. Han er en af landets førende eksperter indenfor AI og nye AI teknologier. Kristoffer er beta tester for OpenAI og bruger teknologierne i sit daglige arbejde. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser på akademiets AI kurser. Kristoffer er derudover overordnede ansvarlig for alle akademiets AI kunstig intelligens uddannelser.

 • Eva Pesik Nielsen

  Eva er uddannet Mediegrafiker og er en af landets førende eksperter indenfor generativ billede AI. Eva er beta tester for både OpenAI og Squirrel som er et AI samarbejde mellem Microsoft og Adobe, og hun har hjulpet en lang række virksomheder i gang med AI. Hun bruger AI værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre generative AI værktøjer. Eva underviser på akademiets visuelle AI moduler.

 • Niels Fester

  Niels er uddannet Civilingeniør fra DTU og har suppleret sin uddannelse gennem studierejser til Japan og Harvard Business School i Boston. Han har beskæftiget sig med udvikling og optimering af arbejde, herunder brugen af kunstig intelligens, i både service, produktion og administration. Niels har været fagansvarlig for flere fagområder på DTU's diplomuddannelser.

Sprog

Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps