AI Manager Kursus

Med AI Certificering | København | 4 Dage

På AI kursus får du "hands on" inspiration og erfaring med de førende AI teknologier. Du afslutter kurset med en inspirations-liste over anvendelser i din virksomhed.

Dette AI kursus er designet til dig, der skal hjælpe din virksomhed i gang med AI. Du vil få de vigtigste AI teknologier i hænderne og du afslutter din certificering med en inspirations-liste over hvor i din virksomhed i med fordel kan anvende AI.

Relaterede kurser

Kursus udbytte

AI Kurset har 4 vigtige indsatsområder der klæder dig på til at vejlede ledelsen i hvor og hvorledes I kan få gavn af AI.

  1. At give dig "hands on" erfaring med markedets vigtigste og dominerende AI teknologier, med deres muligheder og begrænsninger; ChatGPT og Midjourney
  2. At give dig AI cases og inspiration til hvor og hvordan teknologierne kan effektivisere virksomhedens opgaver og hvorledes de kan udføres nemmere, hurtigere og bedre.
  3. At give dig et overblik over alternative teknologier fra primært Microsoft Copilot, Google Gemini, OpenAI's Sora og Adobe AI
  4. Kursus afsluttes med at du generere en inspirations-liste over hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI.

Du får de to værktøjer i hænderne, og efter kurset kommer du hjem med "hands on" erfaring i de vigtigste teknologier. Efter kurset har du det ledelsesmæssige overblik over, hvor i din virksomhed I med fordel kan effektivisere og bruge AI til at udføre opgaver nemmere, hurtigere og bedre.

Deltagerprofil

Kurset i kunstig intelligens (AI) er målrettet dig, der skal facilitere implementeringen af AI i din virksomhed eller afdeling, især hvis du endnu ikke har et klart billede af, hvor og hvordan AI kan anvendes effektivt. Kurset tilbyder praktisk erfaring med de mest essentielle AI værktøjer og giver en dybdegående introduktion til, hvordan din virksomhed kan udnytte AI med fordel. Efter kurset vil du være i stand til at rådgive ledelsen om anvendelsen af AI, herunder hvor og hvordan AI kan implementeres fordelagtigt på tværs af virksomhedens forskellige funktioner.

Kursus Indhold

På kurset får du de vigtigste AI værktøjer i hænderne gennem mange små case øvelser, og du vil blive introduceret til markedets vigtigste teknologier så du får overblikket. Du vil samtidig få inspiration til hvor og hvordan I vil kunne anvende AI teknologierne på tværs af virksomhedens funktioner - support, service, salg, marketing, IT, forretningsudvikling mf. Kurset udgøres af 2 moduler, fordelt på 2+2 dage.

Certificering

Certificering udgøres af en projektopgave som er en plan for hvor i din virksomhed/afdeling/team I med fordel kan anvende AI. Ideer og inspiration til projektopgaven får du på kursusdagene. På den måde har du efter kurset en menu-liste over hvor i jeres virksomhed I med fordel kan anvende AI til effektivisering af arbejdet - hurtigere, nemmere og bedre.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, software prøvelicens, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Det lærer du også

Effektiviser din arbejdsdag: Efter kurset vil du være i stand til at anvende AI til at strømline daglige opgaver, fra e-mail korrespondance til rapportering, hvilket gør din hverdag mere produktiv og mindre tidskrævende.

Problemknuser med AI: Du lærer at bruge AI til at tackle komplekse udfordringer, hvilket giver dig mulighed for at finde hurtige og innovative løsninger på arbejdsrelaterede problemstillinger.

Klar til teknologiens fremtid: Gennem kurset får du de nødvendige færdigheder til at navigere og udnytte de nyeste AI værktøjer, så du kan holde trit med den teknologiske udvikling og forblive konkurrencedygtig.

Etisk ansvarlighed i praksis: Du bliver klædt på til at forstå og håndtere de etiske aspekter af AI, hvilket er essentielt for ansvarlig implementering af teknologien i din virksomhed eller organisation.

AI-kompetencer: Få en solid forståelse af kunstig intelligens, som er eftertragtede kompetencer på arbejdsmarkedet.

Hands-on erfaring: Kurset giver dig ikke kun teoretisk viden, men også hands-on erfaring gennem praktiske øvelser, hvor du anvender ChatGPT og Midjourney på reelle data og scenarier fra din egen organisation.

Certificeret AI Manager: Du bliver certificeret AI Manager. Certificering udgøres af en projektopgave om hvor og hvordan i kan anvende AI i din virksomhed.

Virksomhedens udbytte

Dette kursus er en unik kombination af praktiske færdigheder og strategisk indsigt, designet til at give dig konkrete værktøjer og ressourcer, som du kan tage direkte med tilbage til din virksomhed. Her er, hvad du kan forvente:

Udvid dine kompetencer præcis som virksomhederne Novo Nordisk, Falck, TetraPak, Medicin rådet mm. har gjort. Du får indsigt i hvor og hvordan du kan anvende AI i din virksomhed.

AI - Hvor og hvordan?: Lær hvor og hvordan I kan bruge AI til at gøre jeres arbejde smartere og hurtigere.

Overblik over kommercielle AI værktøjer: Kursisten får overblik over de vigtigste AI værktøjer, og kan dermed vejlede ledelsen i disse. Herunder ChatGPT, Midjourney, Copilot MS Office, OpenAI's Sora, Dall-E. Gemini fra Google mf.

Forretningsfordele: Lær hvordan I kan bruge AI til at gøre jeres arbejde smartere og hurtigere. Det er en chance for at skille sig ud og blive foran i branchen.

Kompetencer der tæller: Jeres teams styrkes med viden om AI, så I kan tage klogere beslutninger og arbejde mere effektivt.

Arbejd smartere: Kursisten vil kunne vejlede i hvordan jeres daglige opgaver kan udføres mere effektivt. Med AI kan I automatisere og forbedre mange processer.

Få mest muligt ud af AI: Kursisten lærer ikke bare om AI; Kursisten får også konkrete måder at bruge det på, så din virksomhed kan vokse og levere bedre service.

AI projektopgave: Kursistens AI Manager certificering udgøres af en projektopgave der kan vejlede ledelsen i hvor og hvordan i kan anvende AI i jeres virksomhed.

Kursisterne siger

Fantastisk kursus som alle bør deltage på. Jeg oplevede underviseren som særdeles engageret, og han tillod at der opstod diskussion selv når tiden til tider var presset. Dejligt at opleve en underviser som er passioneret for stoffet, det havde en smittende effekt.

Thomas Isaksen

Lægemiddelstyrelsen

5 out of 5 stars

Undervisere

Akademiets undervisere er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring med AI. De har alle været beta testere på OpenAI' værktøjer og fulgt udviklingen i takt med at ChatGPT og Midjourney er blevet udviklet.

Undervisere

  • Kristoffer Hovland

    Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU og er en erfaren underviser indenfor AI og nye teknologier som Midjourney. Kristoffer har været beta tester for ChatGPT og bruger teknologien dagligt. Han rådgiver virksomheder i brugen af AI og underviser også på akademiets AI kurser. Kristoffer er derudover ansvarlig for alle akademiets teknologi relaterede områder, herunder AI.

  • Eva Pesik Nielsen

    Eva er uddannet mediegrafiker og har i mange år arbejdet med AI i grafisk design. Hun har hjulpet en lang række virksomheder i gang med brugen af AI og Midjourney. Hun bruger Adobe’s grafiske AI værktøjer i sin dagligdag, og kombinere dem gerne med andre værktøjer. Eva underviser i akademiets visuelle AI værktøjer.

Sprog

Dansk sprog og dansk kursusmateriale. Du får adgang til Compass online Learning Management System (LMS) hvor du i 2 år har adgang til videoer, præsentationer, værktøjer og certificeringsprogram.

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Andre spændende kurser

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps