Power Automate Videregående

RPA Power Automate | 2 dage København

Lær om Power Automate og hvordan du kommer videre med mere funktionalitet.

Microsoft Power Automate Videregående er for dig der allerede er i gang med Power Automate. Dette er et praktisk kursus, hvor du vil lære mere funktionalitet i Microsoft Power Automate.

Kurset er designet til forretningsfolk uden en IT-programmeringsbaggrund. Kurset er et “no code/low code-kursus” til forretningsbrugere. Du vil være i stand til at automatisere dine administrative processer selvstændigt, uden at skulle involvere IT-afdelingen hver gang du skal konfigurere eller justere din Power Automate robot. Alle øvelser i opsætning af robotter udføres i Power Automate software. Kurset udgør de 2 sidste dage af akademiets 4 dages Practitioner Power Automate kursus.

Indhold

Kurset udvikles løbende, og indeholder den nyest opdaterede funktionalitet i Microsoft Power Automate. Kurset er praktisk “hands-on” træning i Microsoft Power Automate programmering. Teori er godt, men vi lægger særlig vægt på konkrete og praksisnære øvelser, så du kommer igennem en masse små case øvelser, svarende til det som normalt kan drille i arbejdet med RPA. Microsoft Power Automate kurset er fremmøde undervisning kombineret med læringsvideoer, som hjælper dig, når du kommer hjem efter kursus.

Relaterede kurser

Dit udbytte

Du får den grundlæggende viden og færdigheder, du har brug for, til selv at kunne programmere Microsoft Power Automate desktop RPA robotter. Altså vil du efter kurset være i stand til at opsætte, fejlsøge og ændre Microsoft Power Automate desktop robotter.

Udbytte for virksomhed

Dette kursus er en unik kombination af praktiske færdigheder og strategisk indsigt, designet til at give dig konkrete værktøjer og ressourcer, som du kan tage direkte med tilbage til din virksomhed. Her er, hvad du kan forvente:

  • Budgetoversigt: Få et klart billede af, hvad det vil koste at implementere en RPA i din organisation, fra udvikling til drift.
  • Prototype: Efter to dage vil du have en funktionsdygtig version 1 af din egen RPA robot, som du kan præsentere for dine kolleger eller ledelse.
  • Implementerings-Roadmap: Vi giver dig en trin-for-trin guide til, hvordan du kan rulle din robot ud i din organisation, inklusive tidsrammer og nødvendige ressourcer.
  • Anvendelsesområder: Få indsigt i, hvilke afdelinger i din virksomhed der kan drage mest nytte af RPA. Vi diskuterer både interne og eksterne anvendelsesmuligheder, fra HR til kundeservice.
Alle Kunstig Intelligens Kurser

Deltagerprofil | Forudsætninger

Det er ingen forudsætning på dette kursus, at du kan kode, eller på nogen måde har kendskab til kodning. Øvelser med Microsoft Power Automate robotterne er primært “drag and drop” programmering, og der hvor det bliver mere komplekst, hjælper din underviser dig. Læs mere på Microsoft siden.

2 for 1 rabat

Ved 2 samtidige tilmeldinger til det samme kursus opnår I væsentlig rabat. For deltager nummer 2 skal I kun betale for underviserens arbejde med kursistens projektopgaver, certificering, LMS licens og konferencepakke (måltider, kaffe, sødt m.m.) Her kan du se priser for 2 deltagere.

Pris

Prisen er eksklusiv moms. Prisen inkluderer konferencepakke, online adgang til materialer og LMS, certificering, frokost, kaffe, sødt og frugt. Overnatning er ikke inkluderet.

Underviser

Akademiets undervisere er håndplukket blandt Danmarks ypperligste eksperter. De er alle certificerede og de har alle mange års praktisk erfaring i emnerne, de underviser i. Derudover har de modtaget undervisning i, hvordan man underviser, således at både teori og praksis bliver serveret og øvet, på en for dig let forståelig og praksisnær måde.

Underviser

  • Kristoffer Hovland

    Kristoffer er uddannet Diplomingeniør fra DTU. Han har mange års erfaring med RPA og har en dyb forståelse for AI og hvorledes det fungerer i praksis. Han er ansvarlig for udvikling af akademiets front- og backend applikationer, samt den tekniske udvikling og drift af akademiets RPA robotter.

Kursisterne siger

God struktur i undervisning og de øvelser på højt niveau. Mange gode praktiske råd om praksis og mange gode eksempler fra det virkelige liv som jeg satte stor pris på. Jeg takker for denne gang og håber at kunne komme igen.

Malene Jakobsen

Novo Nordisk

5 out of 5 stars

Free support efter kursus

Efter kursus har du stadig kontakt til din underviser, og er der noget der driller, så er du velkommen til at kontakte din underviser for hjælp. Denne lille service forventer vi ingen betaling for.

Konsulenthjælp

Har du behov for hjælp til større opgaver, så tilbyder akademiet konsulenthjælp og assistance. Konsulenthjælp tilbydes primært som supplement til akademiets uddannelser efter princippet “hjælp til selvhjælp".

Andre spændende kurser

Kig ind hos Compass

Kig ind i akademiets kursuslokaler. Akademiet tilstræber hyggelige omgivelser med god og venlig service. I København anvender vi egne kursuslokaler på Kultorvet, Købmagergade 67. Vi har 3 lokaler, tilpasset til holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere. I Aarhus afvikles kurserne altid på Hotel Aarhus VEST, der ligeledes tilbyder lokaler med holdstørrelser mellem 4 og 18 deltagere.

Lokaler i København

Købmagergade 67

Praktisk Information

Undervisningsmateriale

Du får ved tilmelding adgang til akademiets Learning Management System (LMS). Her har du samlet alt kursusmaterialet, præsentationer, certifikater, supplerende videoer osv. Du har 2 års adgang.

Tidspunkt

Undervisning starter kl. 09.00 og slutter mellem kl. 15.00 og 16.30 alle dage. Vi har udviklet videoer du kan se, hvis du mister dele af undervisningen.

Lokationer Aarhus og København

Åbne kurser afholdes i Aarhus og København. København: Compass Academy, Købmagergade 67, 1150 København (100 m fra Nørreport Station).

Aarhus: Hotel Scandic Aarhus VEST, Rytoften 3, 8210 Aarhus

Forplejning

København: Vi spiser på La Perla, en italiensk restaurant og Rice Market, en thai restaurant. Der er fuld forplejning til frokost.

I Aarhus spiser vi hotellets frokostbuffet. Frokost er med fuld forplejning.

Allergi og vegetar

Der serveres altid vegetar retter. Hvis du har allergi, bedes du informere os om det på kursusdagen, så siger vi det videre til restaurationen for aftale om din mad.

Ændre/udskyde datoer

Ja. Du kan altid før eller under kursus fremrykke eller udskyde dine moduler. Du kan udskyde moduler i op til 2 år.

Overnatning

Arrangeres på eget initiativ. For København kan vi anbefale Hotel Arthur, Nørre Søgade 11, 1370 København. Der er 6 minutters gang til akademiet.

Transport

København: Akademiet er beliggende 100 meter fra Nørreport Station, med direkte tog- og metroforbindelse fra hele landet, herunder også fra Københavns Lufthavn.

Aarhus: Akademiet afholder altid kurserne på Hotel Scandic Aarhus VEST. Fri og ubesværet parkering.

Sprog

Åbne kurser tilbydes kun på dansk. Virksomhedskurser tilbydes på engelsk for de fleste af akademiets uddannelser.

Handelsbetingelser

Inden du tilmelder dig kursus bør du læse om akademiets handelsbetingelser.

Parkering Aarhus

Der er fri parkering på Hotel Scandic Aarhus VEST, og der er altid parkeringspladser.

Parkering København

Q-Park Nørreport, Israels Plads 11, 1361 København. Der er 4 minutters gang til akademiet. Vis vej i Google Maps